Pingi auto ontvochtiger XL dubbel pak 2 stuks van 300 Gram

7 januari 2022 0 Door admin

De PINGI Auto-Ontvochtiger is een innovatieve en stijlvolle autoaccessoire die een einde maakt aan condensatie en bedompte geurtjes in uw auto. Gebruikmakend van onze PINGI luchtontvochtigingstechnologie, absorbeert het product heel effectief overtollig vocht en maakt het het autorijden veiliger en plezieriger.

Na verloop van tijd neemt het auto-interieur aardig wat vocht op, waardoor autoruiten beslaan en het vrijwel onmogelijk wordt om de weg nog te zien. Beslagen ruiten zijn niet alleen hinderlijk – elke autobezitter zal beamen dat het levensgevaarlijk is om een auto met beslagen ruiten te besturen.

De innovatieve PINGI Auto-Ontvochtiger bestrijdt dit probleem manhaftig, trekt overdadig vocht aan als een magneet en absorbeert dit vervolgens totaal. Het product verwijdert overtollig vocht en verzekert u van een gemakkelijk en veilig begin van de dag als u naar uw werk rijdt met heldere autoruiten.

Het product zal ook een einde maken aan alle onaangename geurtjes die zich kunnen hebben opgehoopt in uw auto. Uw auto zal weer net zo fris gaan ruiken als toen u hem kocht. De PINGI Auto-Ontvochtiger slaat twee vliegen in een klap en maakt het autorijden veiliger en zo veel prettiger.

Pingi original, van de uitvinders en bedenkers, de herbruikbare auto ontvochtiger.

Dit product mag eigenlijk in geen auto missen! Deze kleine en modern vormgegeven luchtontvochtigers zijn innovatief en zorgen voor de absorbtie van vocht in de cabine! Je ontvangt twee ontvochtigers voor een zeer voordelige setprijs. Kenmerken: * 2x 300 g * Gaan jaren mee * Druipt niet * Veilig * Aantrekkelijk design * geeft precies aan wanneer de ontvochtigers vol zitten * Herbruikbaar – een paar minuten in de magnetron en ze zijn weer klaar voor gebruik

Geen Lekken

Gewone luchtontvochtigers kunnen lekken, of vlekken veroorzaken die schade aan uw auto-interieur geven, maar de PINGI Auto-Ontvochtiger zal dit nooit doen. De innovatieve vochtvanger slaat vocht perfect op en brengt de luchtvochtigheid in uw auto flink naar beneden. De vochtvreter voor de auto.

Geen Navullingen nodig

PINGI Auto-Ontvochtiger is ontwikkeld met het oog op gemak. Onze compacte vochtvanger kan snel, vaak en gemakkelijk herladen worden. Als het product verzadigd is zal een indicator op het product door verkleuring aangeven dat het tijd is om het te herladen. Zet de luchtontvochtiger simpelweg 6 minuten lang in een magnetron, en het is na afkoeling weer zo goed als nieuw!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/pingi-auto-ontvochtiger-xl-dubbel-pak-2-stuks-van-300-gram/9300000071723901/