primark – Pagina 2

17 oktober 2017 Uit Door admin

mei 2, 2016

Ik kon het weer eens niet laten, ik ben weer los gegaan tijdens het shoppen. Ik kocht onder andere super leuke items bij de Action, Primark en de DM en alles wat ik de afgelopen weken heb gekocht laat ik in deze video zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Binnenkort komt er trouwens ook een grote win actie op mijn kanaal om de 8000 abonnees te vieren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 7, 2016

I love the Primark! Over een paar weken ga ik er weer naar toe en ik kan nu al niet wachten. De lente is begonnen en ik vind het dan ook super leuk om lekker nieuwe items te shoppen voor het nieuwe seizoen. Ik ging eens kijken op de site van de Primark en ik vond echt super leuke dingen die nu zeker op mijn wishlist staan. Kijk snel verder om te zien wat ik allemaal wil gaan kopen! (meer…)

januari 8, 2016

De laatste keer dat ik naar de Primark was geweest was nog helemaal niet zo heel lang geleden maar toch ben ik weer gegaan. Ik heb weer aardig wat gekocht (kwam met 2 grote volle tassen thuis) en ik laat weer graag al mijn aankoopjes aan jullie zien. Vergeet je ook niet te abonneren en een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vond ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 28, 2015

Ik heb weer een mega Primark shoplog voor jullie! Ik heb enorm veel gekocht voor deze herfst/winter. Ik kwam letterlijk met drie grote tassen thuis…. Laat ook weten welk item jouw favoriet is en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 16, 2015

Ik val maar met de deur in heus. Ik heb een shopverslaving op het moment. De drang om mijn hele kledingkast weg te gooien en opnieuw te beginnen is ontzettend groot. Daarnaast blijft make-up ook gewoon een verslaving. Ik heb dan ook weer een aardig grote wishlist voor de komende tijd. Kijk je mee wat ik nog wil aanschaffen deze herfst? (meer…)

augustus 5, 2015

Ik zou me bijna schamen, alweer een shoplog. Ik heb weer ontzettend veel gekocht bij onder andere Primark, Lush en Action. Hopelijk vind je het leuk om alles te zien. Laat in de comments weten wat jouw favoriet is uit deze shoplog ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.