primark – Pagina 3

primark – Pagina 3

17 oktober 2017 Uit Door admin

januari 30, 2015

In mijn Primark shoplog hebben jullie deze kwast al voorbij zien komen. Toen ik bij de Primark in Eindhoven was, kocht ik deze kabuki kwast van P.S. wat het cosmetica merk van de Primark is. Hij kost maar €2,50 en dat is natuurlijk ontzettend goedkoop voor zo’n kwast. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit en vandaag review ik hem ook voor jullie! (meer…)

januari 14, 2015

Ik ben afgelopen zaterdag naar de Primark in Eindhoven geweest en zoals gewoonlijk kwam ik weer met een mega tas thuis. Ik deel mijn gekocht spulletjes graag met jullie! Hopelijk vinden jullie het leuk ♥ (meer…)

oktober 15, 2014

301krab-6211787

Vandaag heb ik een video met Karlijn! Op Instagram postten we al een een foto met al onze (VIJF?!) tassen. Vele vroegen om en shoplog en dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk om te maken. Morgen kunnen jullie ook nog een video verwachten met een shoplog van de DM en Kiko. Maar vandaag dus een shoplog van de grootste Primark in de wereld, de Primark in Essen.

Klik HIER om naar mijn kanaal te gaan en op de FOTO om direct naar de video te gaan.

augustus 1, 2014

s28bvl-7728384

Een tijdje geleden was ik bij de Primark en toen ik bij de beauty afdeling kwam, zag ik dat ze een matte top coat hadden voor maar €1,50. Dat kon ik als nagellak freak natuurlijk niet laten liggen. Ik had nog helemaal geen matte nagellak, en een top coat leek me wel handiger dan allemaal aparte matte lakjes kopen. Ik heb hem voor jullie getest en vandaag schrijf ik er een review over.

(meer…)

juli 27, 2014

x3bhxe-9102596

In de video van de kleding shoplog zei ik dat ik ook nog een accessoire en een beauty shoplog zou gaan doen. Ik heb besloten om de accesoire shoplog in foto vorm te doen omdat je dan beter de details kunt zien. Op video is dit erg lastig. In totaal heb ik 5 kettingen, 15 armbanden, 8 ringen en 1 tas gekocht. Of nouja gekregen… Ik heb namelijk het grootste gedeelte van mijn vriendinnen gehad voor mijn verjaardag. Echt super lief! Lees snel verder om te kijken wat ik heb gekocht/gekregen!

(meer…)