primark

18 maart 2018 Uit Door admin

mei 3, 2017

Lotte Shoplogs, Video primark, shoplog, video 1 Comment

De laatste keer dat ik bij de Primark ben geweest is nog niet eens zo lang geleden. Toch heb ik deze keer weer veel leuke items weten te scoren. Veel kleding voor de lente en zomer, maar ook een home accessoire, een bikini en twee tassen. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 28, 2016

Lotte Fashion, Video primark, shoplog, video 1 Comment

Volgens mij kunnen we officieel gaan vaststellen dat ik een shopverslaving heb. Nog niet eens een maand geleden ben ik de Primark uitgelopen met een grote tas vol en deze keer weer. Deze keer kocht ik weer wat kleding, maar ook accessoires en het beste: schoenen! Hopelijk vind je het leuk om te zien wat ik allemaal heb gekocht. Laat zeker wat jouw favo items uit deze video was ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 23, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video primark, shoplog, video 0 Comments

Het is weer eens tijd voor een shoplog van mijn favoriete winkel: De Primark! Ik ben deze keer echt ontzettend goed geslaagd. Ik kocht alvast wat lekkere warme items voor de herfst maar scoorde ook een aantal dingen uit de sale. Zelfs een shirt voor maar 1 euro! Hopelijk vind je het leuk om te zien wat ik allemaal heb gekocht en laat zeker in de reacties weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog ♥ Klik hier of op de foto naar de video te gaan.

juli 25, 2016

Lotte Shoplogs, Video primark, shoplog, video 1 Comment

Als er een Primark in de buurt is, moet ik daar natuurlijk naartoe. Ik heb weer een grote tas vol met leuke spulletjes gescoord. Vooral veel kleding maar ook wat lingerie, en ja, ook dat laat ik gewoon zien haha! Laat in de reacties weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog! x Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 20, 2016

Lotte Fashion, Video fashion, primark, scapino, schoenen, vanharen, video 0 Comments

In deze video laat ik jullie mijn 7 favoriete en meest gedragen schoenen van dit moment zien. Daarnaast heb ik in deze video ook een poll aangemaakt waarin jullie kunnen stemmen op jouw favoriete idee om de 10K abonnees te vieren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 20, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video fashion, kleding, primark, video 1 Comment

Het was al best weer een tijdje geleden dat ik echt lekker los ging bij de Primark, maar vandaag heb ik eindelijk weer eens een ouderwetse Primark shoplog voor jullie! Ik ben heel erg goed geslaagd voor kleding en heb ook nog een mooie tas weten te scoren. Hopelijk vind je het leuk en vergeet je ook niet te abonneren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.