PuroTech Wifi Repeater – Wifi Versterker Stopcontact 300Mbps – 2.4 GHz – Inclusief Internetkabel – Booster – Extender

7 januari 2022 0 Door admin

Ben jij ook zo klaar met traag internet of een modem met een korte reikweidte? Met de PuroTech Wifi Repeater is een sterk Wi-Fi signaal gegarandeerd! Zo kan je zonder problemen internetten op je zolder, slaapkamer of zelfs in de tuin! Transmissiesnelheden tot wel 300 Mbps en volledige ondersteuning voor 2.4 GHz netwerken.

Overal in- en om huis een uitstekende internetverbinding

Deze draadloze wifi versterker zorgt ervoor dat je ook op plekken waar het wifi signaal het af laat weten kunt beschikken over een uitstekende internetverbinding. Dit is dan ook een eenvoudige oplossing om ook op de zolderruimte, slaapkamer of in de tuin gebruik te kunnen maken van internet.

Altijd goede verbinding

Kies de verbindingsoptie die bij jouw situatie past! Wil je het signaal op één verdieping versterken? Ga dan voor de AP-Modus, hierbij kan de Wi-Fi versterker via een ethernetkabel met de modem worden verbonden. Wanneer je juist signaalversterking op meerdere verdiepiengen of rond het huis wilt, selecteer je de repeater modus. Hierbij wordt de range extender met de router draadloos verbonden.

Makkelijke installatie

Een gemakkelijk design en een overzichtelijke handleiding zorgen ervoor dat de Wi-Fi booster gemakkelijk is te installeren. Met slechts één druk op de knop verbind je de versterker met de juiste apparaten en is de Wi-Fi booster klaar voor gebruik.

Voordelen

Vergroot het bereik van het standaard wifi signaal

✅ Eenvoudig te installeren

✅ Goedkope oplossing

✅ Eenvoudig in gebruik

✅ Inpluggen in stopcontact, geen kabels

✅ Ondersteunt WPS

✅ Werkt zonder kabels

Kwaliteitsgarantie & Ondersteuning

Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze producten. Loop je tegen problemen op of voldoet de versterker niet geheel aan jouw verwachtingen? Neem contact op met onze klantenservice en wij zoeken voor jou een gepaste oplossing.


Bestel jouw Wi-Fi versterker vandaag nog en geniet overal van een sterke internetverbinding!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/purotech-wifi-repeater-wifi-versterker-stopcontact-300mbps-2-4-ghz-inclusief-internetkabel-booster-extender/9300000033257074/