Review ♥ Action longlasting liquid lipsticks (provocalips dupes?)

17 september 2017 Uit Door admin

juni 15, 2016

Een paar weken geleden maakte ik een eerste indruk video van deze producten van de Action. Ik had toen een beetje gemengde gevoelens over dit product en ik besloot dat ik het nog wat langer wilde testen. Ondertussen heb ik ze langer getest en heb ik een uitgebreide review voor jullie.

Ik heb vier kleuren, red sensation, indigo, cheeky pink en coral. Je koopt ze in setjes van 2 voor €1,85. Bij elk kleurtje zit aan de andere kant ook telkens een glanzende balsem. Deze zorgt ervoor dat het er mooi glanzend uitziet en fijn aanvoelt.

Dit is de kleur Coral. Je ziet bij deze dat hij ontzettend mat opdroogt. Hij bedrukt best wel mijn lijntjes. Met de gloss erover ziet het er wel wat mooier uit, maar het maakt de kleur ook donkerder. Deze blijft redelijk zitten maar wanneer je eet brokkelt hij wel af…

De kleur Indingo vind ik ontzettend gaaf. De kleur is echt prachtig maar de werking en dekking laat veel te wensen over. Hij is niet egaal en wanneer je hem opbouwt gaat hij heel erg brokkelen. Helaas niet heel flatterend zo dus…

Red Sensation is mijn favoriet van de vier en eigenlijk ook de enige die nog een beetje fatsoenlijk werkt. Hij dekt in één laagje mooi en brokkelt niet zo erg als de andere. Mooi kleurtje die je zowel met als zonder de gloss prima kunt dragen.

De kleur Cheeky Pink werkt ook nog wel redelijk. Brokkelt ook wel een beetje maar niet zo erg als bijvoorbeeld Indingo en Coral. Het is wel een behoorlijk heftig kleurtje dus daar moet je wel van houden. Hij voelt gelukkig ook niet zo hele droog aan op je lippen.

Mijn mening is nog steeds niet heel positief. Cheeky Pink en Red Sensation werken nog wel goed maar Indigo en Coral zijn echt een ramp. Die zou ik dus zeker lekker laten liggen. Heel longlasting zijn ze helaas niet echt; Cheeky Pink en Red Sensation kunnen ongeveer 3 uur meegaan en Indigo en Coral kun je er gelijk afhalen zodra je ook maar iets hebt gegeten, gedronken of gepraat.De echte Rimmel Provocalips zijn echt 10 keer beter maar als je wilt kijken of zo’n product iets voor je is kun je het wel een keer proberen. De gloss die erbij zit is overigens wel echt super! Heel zacht, voedend en mooi glanzend. Dat is dus nog wel een pluspuntje haha!