Review ♥ Action Nude Look Travel Set

25 augustus 2016 Uit Door admin

mei 7, 2016

Nog meer make-up reviews van de Action! Ik vind het gewoon ontzettend leuk om make-up producten van de Action te testen want het is gewoon zo ontzettend goedkoop. Bij een vriendin zag ik een keer dit setje en zij zei dat hij heel erg goed werkte. Ik werd eigenlijk wel benieuwd en besloot er eentje mee te nemen. Er waren twee varianten, smokey en nude, maar ik koos voor nude.

In de set zit eigenlijk zo ongeveer alles wat je nodig hebt, een concealer, mascara, blush, lipkleuren en oogschaduws. Ik vind het heel leuk hoe alles zo in één klein pallet is verwerkt en ik vind eigenlijk ook alle kleuren die hierin zitten mooi en bruikbaar. Ook krijg je er nog kwastjes bij maar die zou ik niet zo snel gebruiken. Die zijn niet van hele goede kwaliteit…

Hier swatches van de lipkleuren en de concealer. De lipkleuren zijn vrij balsemachtig maar ondanks dat nog steeds heel goed gepigmenteerd. Ik vind de kleuren ook mooi, niet heel bijzonder ofzo maar wel gewoon mooi. Zeker wel kleurtjes die ik zou gebruiken. Nadeel is alleen wel dat je ze eigenlijk wel met een kwastje zou moeten aanbrengen. Die in het kitje werkt daar nog wel redelijk voor. De blush heeft ook gewoon voldoende pigment en heeft echt een mooi peachy kleurtje. Ik denk dat veel mensen deze wel goed zou staan en het is ook een makkelijke blush om met veel verschillende looks te combineren.

Dit zijn dan ook alle kleuren op mijn lippen. Ik vind alle kleuren eigenlijk wel leuk. Ze zijn niet mega mega goed gepigmenteerd, maar wel gewoon goed genoeg. De rode is nog niet heel makkelijk om aan te brengen maar de andere lichtere kleurtjes werken echt prima, misschien dat je dat zelfs nog met je vinger zou kunnen doen. Ik draag hier trouwens ook heel subtiel de blush. Blush vast leggen op zo’n foto is nog best lastig maar geloof me, it’s pretty.

Dan hier ook nog de swatches van de andere producten. De oogschaduws verbaasden me echt! Het pigment is echt ontzettend goed en de poeders voelen ook lekker zacht aan. De kleuren zijn ook mooi en draagbaar dus ik ben helemaal blij. De concealer is ook gelukkig een goede kleur voor mij, maar ik denk dat hij voor veel dames te donker of juist te licht is. Ik heb dan net weer even geluk. De dekking is een beetje medium en ook deze is iets balsem achtig. Best fijn voor onder de ogen maar setten is wel gewenst.

Dan zat er in de set ook nog een mascara. Deze is niet per se heel veel kleiner dan een gewone mascara maar ik vind het wel leuk dat het er voor de volledigheid bij zit. Er staat verder niet iets op wat deze mascara belooft (bijvoorbeeld volume of lengte) maar gewoon mascara. Beetje basic.

Het borsteltje is niet heel bijzonder. Hij is wat groter en gemaakt van siliconen. Ook wel weer vrij basic maar het ziet er zo op het eerste oog zeker niet verkeerd uit.

De werking alleen… Ai. Ik ben niet snel negatief over een mascara maar deze is toch wel echt behoorlijk slecht naar mijn mening. Hij doet eigenlijk vrijwel niks voor mijn wimpers, behalve ze een beetje een zwart tintje geven. Geen lengte en ook geen volume. Misschien goed als basis om daarna nog een andere mascara te gebruiken, maar deze op zichzelf vind ik toch echt te weinig.

Over de set zelf ben ik echt razend enthousiast, de blush, concealer, oogschaduw en lipkleuren zijn eigenlijk allemaal gewoon hartstikke fijn. De mascara hadden ze van mij alleen wel mogen weglaten. Ik hoor vaak goede dingen over mascara’s van de Action maar deze is gewoon echt niet goed. Die gaat denk ik de prullenbak in maar het pallet zal ik er denk ik nog wel eens bij gaan pakken. Die is echt heel erg fijn en mooi!