Review ♥ Catrice eye&brow contouring palette 020 but first, hot coffee!

27 mei 2017 Uit Door admin

september 14, 2016

Het lijkt wel of ik in de ochtend steeds luier word met mijn make-up. Bij de Kruidvat zag ik dat er in de nieuwe Catrice collectie een eye & brow palette zat. In principe kun je natuurlijk altijd al wel oogschaduw al wenkbrauwpoeder gebruiken en andersom, maar een mini palette waar beide dingen goed in vertegenwoordigd zijn leek mij wel handig. Die moest ik proberen dus!

Het palette bevat vier kleuren. Drie matte tinten en één shimmer kleur. De twee bruine matte tinten kun je een beetje mengen om tot een goede wenkbrauwkleur te komen en je kunt gewoon alle vier de poeders voor een basic oogschaduw look gebruiken.

Het pigment vond ik echt heel erg goed! De matte kleuren voelen een beetje creamy aan en geven heel veel kleur zonder erg poederig te zijn. Zelfs de lichte kleur zie je zeker goed zitten. De shimmery kleur heeft ook een prima pigment en geeft een heel intense glans. Hij is misschien wel wat licht maar het zorgt in ieder geval wel voor een goede inner corner highlight.

Op de achterkant zit nog een soort tutorial maar eigenlijk doe ik gewoon altijd een beetje mijn eigen ding.

Ik ben misschien niet de beste persoon om een wenkbrauwpoeder te testen omdat mijn wenkbrauwen van zichzelf al wel vrij vol zijn, maar hopelijk kun je wel wat verschil zien. Ik heb gekozen voor de warme variant, er is ook nog een kleur 010 met veel koelere tinten. Voor mijn wenkbrauwen zijn de bruine tinten misschien wat te warm, maar het kan er mee door. Ik besloot toch gewoon voor deze te gaan want zeker voor oogschaduw vind ik warme kleuren wat mooier.

Ik heb er natuurlijk ook even een basic ooglook mee gemaakt. De witte matte kleur als basis over het gehele ooglid, de lichtbruine kleur geblend in de arcadeboog, de donkerbruine kleur op de buitenste ooghoeken en de witte shimmery kleur als inner corner highlight en een beetje over het ooglid. Niet te opvallend maar je kunt er inderdaad een beetje je oog mee ‘contouren’. Het geeft gewoon iets meer dimensie aan je ogen.

Ik vind dit echt een ideaal klein palette voor school/werk of om mee op reis te nemen. Je hebt gewoon je ooglook en wenkbrauwpoeder in één en voor mensen die in de ochtend nog half dood zijn en geen zin hebben om allemaal producten te pakken (zoals ik), is dit perfect. De kwaliteit vind ik prima en laten we eerlijk zijn, het is vooral gewoon lekker basic en makkelijk. Maar gelukkig is het wel goed in zijn eenvoud.

Ook een pro van dit product is dat je enorm veel product krijgt, 9.5 gram op precies te zijn. Je kunt hier dus wel een tijdje mee doen, wat wel handig is als je het elke dag gebruikt. Je kunt hem bij Kruidvat en Trekpleister krijgen voor €4,59.