Review ♥ Catrice Liquid Liner Waterproof

18 augustus 2017 Uit Door admin

november 6, 2015

Een tijd lang heb ik helemaal geen eyeliner meer gedragen maar de laatste tijd vind ik het toch wel weer leuk. Toch blijft het altijd wel een struggle. Toen de actie 2 voor €6 was nam ik ook de liquid eyeliner mee van Catrice. Ik heb hem al een keer eerder gehad maar die droogde uit. Ik heb hem nu weer een tijdje in gebruik.

De eyeliner heeft een soort sponsje (felt tip) als applicator. Dat vind ik zelf fijner dan haartjes omdat het vaak wat strakker is. Ook is de eyeliner waterproof wat ik toch wel erg belangrijk vind voor een liquid eyeliner omdat die dan beter blijft zitten en niet zo snel gaat uitlopen.

De eyeliner oogt zo ietsie pietsie waterig maar wanneer je hem aanbrengt merk ik daar in ieder geval niks van. Hij geeft een intense zwarte kleur en brengt makkelijk aan. Je kunt er dunne lijntjes mee zetten maar ook veel dikkere. Ik vind hem erg prettig in gebruik. Ook blijft hij mooi de hele dag zitten en is hij best wel waterproof. Ik ben weer helemaal fan!

Follow