Review ♥ Catrice Ultimate Colour Lipstick 460 cool brown (nieuw)

27 mei 2017 Uit Door admin

augustus 28, 2016

Wanneer Essence en Catrice uitkomen met hun nieuwe collecties wordt ik altijd het meest enthousiast van alle nieuwe lip producten. De lipsticks van Catrice zijn by far mijn favoriete betaalbare lipsticks. In de nieuwe collectie zaten onder anderen twee nieuwe ultimate colour lipsticks waarvan één kleur mijn hart echt sneller deed kloppen, namelijk 460 cool brown.

Bruine lipkleuren zijn nu al een paar maanden een trend en ook Catrice speelt daar nu op in. Beide nieuwe kleuren zijn bruintinten. Slimme zet. De ander vond ik voor nu nog iets te donker maar deze medium bruin kleur leek me echt prachtig. Ondanks dat hij cool brown heet, vind ik hem er eigenlijk alles behalve koel uitzien.

Zoals ik gewend ben van de Catrice ultimate colour lipsticks, is het pigment van deze lipstick ook echt weer top. De ultimate colour lipsticks zijn altijd intense van kleur, nog vrij romig maar blijvsn goed zitten. Ze hebben wel een licht glansje vaak maar als je even afhapt lijkt hef net mat.

Ik vind de kleur op mijn lippen ook echt heel erg gaaf. Best wel opvallend maar daar houd ik wel van. De tint is dus best aanwezig maar doordat het bruin is, blend het ook nog een beetje in met je haar en wenkbrauwen (en bij mij ook ogen) etc. waardoor ik het niet snel te heftig vind. Hele mooie lipstick en zeker iets anders dan ik normaal draag. Zoiets had ik echt nog niet in mijn stash.

Ik ben volgens mij nog nooit ontevreden geweest over een lipstick van Catrice en ook deze lipstick heeft mij niet teleurgesteld. Een heel bijzondere en mooie kleur en de kwaliteit is gewoon weer erg goed. Hij blijft zeker wel een uur of 4 à 5 zitten en hij voelt prettig aan. Zeker een lipstick die ik er komende herfst nog vaak bij ga pakken.

Deze nieuwe catrice lipstick is te koop.bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99