Review ♥ Catrice velvet matt lip cream 030 Hazel-Rose Royce

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 20, 2016

Toen ik de nieuwe collectie van Catrice zag was ik meteen ontzettend benieuwd naar de velvet matt lip creams. Ik vind matte lipproducten altijd heel erg mooi, maar echte liquid lipsticks vind ik heel vervelend aanvoelen op mijn lippen. Het woord cream maakte mij daarom heel nieuwsgierig. Er zijn 6 kleuren verkrijgbaar waarvan ik de meest neutrale kleur koos, 030 Hazel-Rose Royce. Een my lips but better tint.

De velvet matt lip cream heeft een spons applicator. Het is een beetje een platte applicator. Het sponsje is ontzettend zacht en flexibel wat aanbrengen heel makkelijk en prettig maakt.

De dekking van de lip cream is niet zo dekkend als een liquid lipstick. Je moet wel echt goed over je lippen heen gaan om hem helemaal egaal te maken. In het begin is hij nog een beetje glanzend maar na een tijdje wordt hij steeds matter, niet volledig mat maar echt een beetje velvet zoals de verpakking ook zegt.

Het is een heel neutraal kleurtje maar ik vind hem echt ontzettend mooi. Het lijkt net of ik niets op heb maar je lippen zijn toch wat mooier en egaler. Hij voelt ook ontzettend fijn aan op de lippen, heel erg zacht. Me likes.

Jup, ik ben fan van dit product. Hij blijft niet super lang zitten, een uurtje of drie, en geeft af maar ik vergeef het hem. Hij voelt gewoon super zacht aan op de lippen en ik vind het een fijne manier om een mat product te dragen. De kleur vind ik ook echt zeer geslaagd. Ik denk dat ik deze zelfs nog wel op ga maken! Volgende keer dat ik langs een Catrice schap kom, ga ik ook zeker andere kleurtjes kopen.

Je kunt de Catrice velvet lip creams nu vinden in de schappen bij Trekpleister en Kruidvat