Review ♥ Dove Zelfbruiner (van de Action!)

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 20, 2016

Met dit warme weer is het ook weer tijd voor de korte broekjes, jurkjes etc. Een leuk bruin kleurtje op je benen is dan altijd wel fijn. Niet iedereen kan helaas zo makkelijk bruin worden door de zon, dus zelfbruiner is vaak een hele handige (en ook veilige!) optie om wel mooi bruin te worden. Bij de Action spotte ik deze van Dove. Nog nooit eerder had ik zelfbruiner gebruikt, maar ik wilde het toch wel eens proberen!

Deze zelfbruiner is een soort van bodylotion/crème die je ’s avonds voor je gaat slapen kunt aanbrengen. Net als een gewone crème moet het even intrekken en dan ontwikkelt uiteindelijk een bruine tint. Zoals met elke zelfbruiner is het heel belangrijk dat je goed je handen wast na het aanbrengen en ervoor zorgt dat je overal even veel aanbrengt. Want je wilt geen vlekken haha!

Als je de crème aanbrengt ziet het er echt gewoon uit als een doodnormale body lotion. In het begin heeft hij dus ook geen kleur. Deze kleur ontwikkelt zich in enkele uren. Ik vind deze vorm van zelfbruining een voordeel en een nadeel. Het voordeel is dat het heel makkelijk werkt en geen superdramatisch effect geeft. Het nadeel is wel dat je dus niet goed kunt zien of je alles egaal hebt aangebracht en dat het niet heel lang blijft zitten. Na twee tot drie keer douchen is je tintje er wel af.

Heel belangrijk is natuurlijk ook de vraag of hij vlekt. Ik vond het vlekken nog niks tegenvallen. Ik was heel erg bang voor vlekken maar naast een paar vlekjes is het me echt alles meegevallen. Je moet wel gewoon goed zorgen dat je geen droge plekken hebt en dat je ook altijd je huid scrubt voor je een nieuwe laag aanbrengt. Eerst alles eraf voordat je er weer iets opdoet. Je moet ook niet verwachten dat je hier super bruin van wordt. Je ziet absoluut verschil en het ziet er zeker uit alsof je mooi zongebruind bent, maar je wordt niet ineens een bronze goddess.

Wanneer je op zoek bent naar een makkelijke en snelle manier om een beetje een bruine tint te krijgen kan ik je deze zeker aanraden. Ik ga hem ook lekker blijven gebruiken op de momenten dat ik wat bruiner wil lijken en voor €1,99 zal ik hem zeker nog een keer opnieuw kopen.