Review ♥ Essence get picture ready concealer 20 nude

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 24, 2016

Concealer is echt zo’n product dat ik eigenlijk heel belangrijk vind, maar heel saai vind om te kopen. Een product dat wel mijn aandacht trok, was de get picture ready brightning concealer van Essence. Een nieuw product. Geen spons applicator zoals bij heel veel concealers, maar een sponsje. Daar was ik wel benieuwd naar! Een brightning effect kan ik ook altijd wel gebruiken dus ik besloot hem mee te nemen en te testen.

Het product komt dus uit een sponsje. Je moet wel even goed knijpen, maar dan komt er uiteindelijk wat concealer uit het kleine gat in de spons. Volgens mij is het idee van de spons dat je de concealer er ook mee zou moeten kunnen blenden. Helaas werkt dat gewoon echt niet. De spons is mega hard en hij blendt het gewoon niet mooi, heel streperig.

De kleur die ik kocht was 20 Nude, de donkerste kleur. De andere kleur die momenteel verkijgbaar is, is 10 Ivory. Als je het mij vraagt vind ik dat echt waardeloos. De tinten zijn allebei ontzettend licht, en ja ik snap dat dit een brightning concealer is, maar er zijn zo veel mensen die dit product gewoon echt niet kunnen gebruiken vanwege de kleur. Zelfs voor mij is het al een beetje op het randje.

De substantie is wat anders dan ik gewend ben. Het is wat meer jelly ofzo, niet gelijk slecht bedoeld… Ik gebruikte de eerste keer hier echt veel te veel van, je hebt echt niet zo veel product nodig. De dekking is best oké. Op de een of andere manier werkt het niet helemaal alles weg, maar de kleur is wel heel intense op de huid. Het zal je ‘undereyes’ dus zeker wel lichter maken.

Hier een before en after foto. Ik weet dat het verschil heel lastig is om te zien. In het echt zie je het veel beter (struggles van een blogger…). Het heeft mijn donkere kringen niet helemaal weggewerkt, maar ik breng deze concealer ook wat lager aan om meer de ogen op te lichten, dat werkt wel goed! De substantie vind ik ook fijn, maar ik zou hem toch wel setten om creasen te voorkomen.

Dit product heeft echt nadelen en voordelen. Het grootste nadeel vind ik gewoonweg de kleuren die beschikbaar zijn. Die range is echt meer dan waardeloos. Maar… Mocht je een lichte huid hebben en ben je op zoek naar iets om je ogen een beetje op te lichten, dan werkt dit wel gewoon goed. Je kunt hem halen bij de Kruidvat of Trekpleister voor €2,99. Je krijgt dan 8 ml concealer.