Review ♥ Essence matt matt matt longlasting lipgloss (nieuw!)

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 1, 2016

Essence is met heel veel nieuwe producten gekomen waar ik ontzettend hebberig van werd, maar het product waar ik het meest benieuwd naar was, zijn de matt matt matt longlastig lipglosses. Na ik de versie van Catrice had geprobeerd, was ik ook wel benieuwd wat Essence ervan had gebrouwen. Het kleurtje die ik het mooist vond was 03 Girl of today, dus die ging met mij mee naar huis.

Net zoals bijna elke gloss/liquid lipstick breng je het product aan met een spons applicator. Hij is wat steviger en loopt wat tot een puntje waardoor je heel makkelijk en precies een strakke lip lijn kunt maken. Ook wel grappig is dat het product eigenlijk niet echt vloeibaar is. Het lijkt net een soort stroperig poeder op de applicator. 

Het product laat zich goed en egaal verdelen. Nu heb ik al wel gezien dat dit helaas niet bij elk kleurtje helemaal het geval is toen ik mijn arm vol swatches aan het bekladderen was in de winkel. Nummertje 03 is in ieder geval wel een topper. Een roze tint die eigenlijk heel geschikt is voor iedere dag.

Het product voelt echt verassend goed aan op mijn lippen. Ik heb een hekel aan van die uitdrogende lipproducten maar daar hoef ik me bij deze gelukkig niet aan te storen. Het voelt als water aan op je lippen maar het geeft toch een intense matte kleur. Heel bijzonder. Hij is niet transfer proof maar daar kan ik mee leven. Ik vind de kleur fantastisch en het product voelt ook nog eens aangenaam aan op mijn droge lippen. Lijntjes worden ook niet of nauwelijks benadrukt.

Yas yas yas! Dit is absoluut een topper. Kleur 03 girl of today van de essence matt matt matt longlasting lipgloss lijn is echt een pareltje. Helaas is het volgens mij wel een product waarvan de kwaliteit per kleur heel erg verschilt. Bij deze zit je in ieder geval goed en ik ben zeker van plan meer tinten te kopen. Bij mij bleef de ‘gloss’ wel een uurtje of 4 goed zitten en hij vervaagd heel mooi. Het laat na een paar uur ook een soort stain achter die bijna niet afgeeft.

Ik vind oprecht dat essence een topper op de markt heeft gebracht, nog beter en goedkoper dan die van Catrice. Je krijgt ook nog eens behoorlijk veel product. Please essence kom met nog meer tinten uit want ik ben in love!
Je kunt de essence matt matt matt lonasting lipgloss vanaf nu kopen bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,39