Review ♥ Essence velvet matt lipstick 07

26 september 2016 Uit Door admin

maart 19, 2016

dsc_1989-9863171

Essence is met een soort nieuwe lipstick lijn gekomen, namelijk de Velvet Matt lijn. Laatst kwam ik een heel klein Essence schap tegen waar ze helaas nog alleen deze hadden. Ik nam de kleur 07 mee, een soort nude koraal kleurtje. Ik was echt ontzettend benieuwd naar deze nieuwe lipsticks dus ik kon hem niet laten liggen.

De huls ziet er uit zoals de hulzen van de nude lipsticks. Het gekke is weer wel dat niet alle velvet matt lipsticks ook in deze huls zitten. Sommige zien er juist weer uit zoals die van de longlasting lijn. Niet heel handig gedaan van Essence maar gelukkig zie je het wel meteen aan de onderkant. De huls vind ik wel heel erg mooi, gewoon strak.

Dit is dus de kleur die ik heb, velvet matt 07 heet hij. Jammer dat Essence er alleen geen namen aan heeft gegeven zoals ze wel altijd doen met de andere lipsticks.

Hier de swatch. De pigmentatie is gewoon heel erg goed. De kleur is wel iets lichter dan de lipsticks die ik normaal gesproken zou dragen.Toch vind ik het wel een heel mooie en gaaf kleurtje. Zoals je in de swatch ook wel kan zien is hij niet helemaal mat, maar dat is denk ik ook het hele doel van de ‘velvet’ lijn. Dat soort finishes hebben momenteel ook mijn voorkeur omdat echt matte lipsticks mijn toch al droge lippen nóg droger maken.

En hier zie je hoe de kleur mij staat. Ik moet een beetje wennen omdat het voor mijn doen best een lichte kleur is. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden bij mij dus laat zeker even je mening horen in de comments. De lipstick voelt best fijn aan om de lippen maar benadrukt zoals je kunt zien wel een beetje mijn droge velletjes. Dat is dan weer wel een beetje een nadeel.

Ik vind het leuk dat Essence met meer matte lipsticks is gekomen. Deze is heel goed gepigmenteerd en voelt fijn aan op de lippen. Wel een nadeel is dan weer dat hij wel mijn velletjes benadrukt. De lipstick blijft nog wel redelijk goed zitten. Zo’n 4 uur. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar de andere kleuren en ik denk dat ik er dus nog wel wat meer van deze lijn ga kopen als ik ze vind.

Je kunt ze kopen bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,39