Review ♥ Fashion professional (Action) gel effect nail polish

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 1, 2016

Een paar dagen geleden zagen jullie al een Action video review van een soort Rimmel provocalips dupes, maar toen ik bij de Action kwam zag ik ook dupes voor de l’oréal. Ik was wel heel erg benieuwd aangezien deze lakjes ook maar €0,99 waren. Ik nam twee lekker felle kleurtjes mee voor de lente en zomer.

Zoals ik al zei, deden deze lakjes me heel erg denken aan die dubbele lakjes van l’oréal. De bedoeling hiervan is dat je eerst de kleur aanbrengt en daaroverheen de topcoat die aan de andere kant zit. Die zou de kleur ook wat moeten versterken. Beide lakjes bevatten 5 ml. Niet bizar veel, maar ik maak in ieder geval zelf ook niet heel vaak een potje nagellak op…

Het kwastje is heel erg simpel en die van de kleur is ook vrij klein waardoor je goed precies kunt werken. Die van de topcoat is iets grover, maar dat kan ook zeker geen kwaad. De kwastjes lakken fijn.

Hier draag ik twee laagjes van de kleur 41 shock me red en een laagje van de bijbehorende topcoat.

Hier draag ik twee laagjes van de kleur 36 hot pink en een laagje van de bijbehorende topcoat.

Op het eerste gezicht zien de lakjes er hartstikke goed uit, mooie kleuren, goed dekkend en een lekkere glans MAAR… Ik heb een hoop nadelen gevonden. Allereerst droogt de nagellak ontzettend langzaam, je kunt nog heel erg lang snel beschadigingen oplopen. Daarnaast verdwijnt de glans ook heel erg snel, je zou misschien wel twee keer per dag de topcoact opnieuw moeten aanbrengen om het bij te houden. Ook kreeg ik de lak er na drie dagen ook gewoon niet normaal af met nagellak remover. Het is een gel look lakje dus dit zou niet het geval moeten zijn. Ik heb echt moeten vijlen en dat is heel erg slecht voor je nagels. En oh ja, ook niet te vergeten, de lak stinkt enorm!

Het leek eerst allemaal zo mooi maar helaas vind ik deze lakjes absoluut niet fijn. De nadelen wegen voor mij absoluut niet op tegen het voordeel van de leuke kleuren. Helaas, geen aanrader dit!