Review ♥ Fluffy body butter & body dressing van Watmaaktjemooi

7 augustus 2016 Uit Door admin

april 23, 2016

Wat betreft lichaamsverzorging kan ik nog wel eens een beetje lui zijn. Een paar weken geleden bestelde ik twee leuke producten bij Watmaaktjemooi waaronder 2 lichaamsproducten. De fluffy body butter en de body dressing leken mij wel heel interessant. Ik heb ze nu een tijdje getest en vandaag voor jullie een review!

Fluffy Body Butter

Allereerst de fluffy body butter. Er zijn veel verschillende geuren beschikbaar maar ik koos voor mango & white chocolate. Ik vind mango geuren altijd heel lekker en chocola is natuurlijk altijd goed! Ik heb hier een potje van 120 ml en dat kost €5,50. Het zou een beschermd laagje moeten achterlaten en is geschikt voor je hele lichaam. Dit zijn de ingrediënten: Butyrospermum Parkii, Cocos Nucifera, Theobroma Cacao, Oryza Sativa, Prunis Dulcis, Cornstarch, Fragance, Mica.

Het product heeft een beetje een aparte structuur. Het is echt gewoon opgeklopte boter, heel grappig! Wanneer je het aanbrengt op je huid smelt het gelijk als je het wilt in masseren. Heel makkelijk in gebruik dus. Het laat echt een lekker laagje achter die verzorgd en zacht aanvoelt. Gelukkig is dit niet zo’n plakkerig laagje waardoor je niet meer in je broek zou kunnen komen. Hier ben ik dus heel erg over te spreken! Heel lekker om je gewoon helemaal mee in te smeren.

Body Dressing

Dan ook nog de body dressing. Dit klinkt een beetje apart maar het is eigenlijk gewoon vergelijkbaar met een body lotion. Deze pot is 180 ml en die kost €6,50. Ook deze is weer een heel veel verschillende geuren verkrijgbaar maar ik koos voor cranberry & fig, een hele lekkere zoete geur. Dit zijn de ingrediënten: Aqua, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol,Theobroma Cacao, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Potasium Sorbate, Citric Acid, Frangance, Color.

Dit product is echt heel lekker romig. Ook echt weer een pretje om je helemaal mee in te smeren. Naar mijn mening verzorgt dit veel beter dan de meeste body lotions. Hij is nog wel steeds net zo makkelijk om te smeren als een body lotion, dat vind ik heel fijn! Ook deze laat weer een heel lekker laagje achter waardoor je huid super zacht voelt. Schrik niet, dit laagje is niet plakkerig of vettig, gewoon heel prettig haha!

Ik ben over beide producten echt heel erg te spreken! Dit doet zeker veel goeds voor mijn droge huid en als de potten op zijn zal ik ze zeker opnieuw bestellen! Je vindt ze hier.