Review ♥ Haircare Argan Oil van de Action

21 april 2017 Uit Door admin

februari 25, 2015

Een paar weken geleden nam ik deze twee haarproducten mee bij de Action. Ze zijn voor droog en beschadigd haar wat ik wel een beetje heb. Aangezien de producten ontzettend goedkoop waren leek het me wel waard ze te testen. Ik gebruik ze nu twee weken en review ze vandaag voor jullie!

Control Cream

Als eerste de Control Cream. Dit product kost €1,69 en is een soort van leave-in conditioner. Zoals ook op de verpakking staat hoef je het product er niet uit te spoelen wat wel erg handig is. In de flacon zit 200 mL.

Dit zijn alle ingrediënten. Ik heb geen idee wat het allemaal is dus ik denk dat het het beste is als je zelf maar kijkt of er iets tussenzit waar je niet tegen kan. wel zie ik alcohol en parfum wat niet erg goed voor je is. Verder zie ik volgens mij niet echt hele gekke stoffen.

Het product moet je in je haar masseren. Wat je hier boven ziet is één flinke pomp. Zelf gebruik ik dit enkel op nat haar want ik moet wel zeggen, op droog haar wordt je haar er niet beter van. Het maakt je haar heel snel vet. Wanneer ik dit in mijn natte haar doe is het echter geweldig. Het maakt het ontzettend zacht. Ik raad wel aan dit alleen in de punten te doen omdat, zoals ik al zei, het product je haar snel wat te vet kan maken.

Wonder Serum Spray

Naast de control cream is er van deze lijn ook een spray. Deze spray zou je haar ook moeten verzorgen. De voordelen van een spray is natuurlijk dat het makkelijker er sneller werkt. Dit product is wel ietsie duurder, namelijk €2,49, en dan krijg je 150 mL.

Dit zijn weer de ingrediënten. Zoals ik zei, ik snap er geen bal van dus kijk zelf maar haha. Wel zie ik dat beide producten vrijwel identieke ingrediënten bevatten.

Wat je hier boven in mijn hand ziet zijn twee flinke sprays. Zoals je misschien wel kunt zien is het best wel dikkig spul. Daardoor maakt het je haar ook weer vrij snel vet en moet je het goed vanaf een afstandje in je haar sprayen. Ook dit product gebruik ik weer op nat haar en dat werkt perfect.

Ik ben erg tevreden over deze producten! Het is best lastig om goede verzorgingsproducten voor je haar te vinden voor een lage prijs. Gelukkig heb ik mijn duo gevonden 🙂 Voor mij werkt deze combo perfect op nat haar. Het maakt me haar heel zacht en zorgt ervoor dat mijn haar mooi gaat krullen. Het kan natuurlijk altijd zijn dat deze producten echt absoluut niks voor jou zijn. Het is daarom ook erg moeilijk om haar producten echt aan te raden aan iedereen. wel kan ik zeggen als je droog en krullend haar hebt, dit jou misschien wel kan helpen. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik deze producten heb gekocht en ik blijf ze ook zeker gebruiken!