Review ♥ I Heart Makeup Chocolate Vice

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 16, 2016

Inmiddels heb ik al weer vier chocolade palleten van I Heart Makeup/Makeup Revolution. Dit is de nieuwste, namelijk het Chocolate Vice palette. Over de andere ben ik altijd heel erg te spreken geweest dus ik heb ook weer hoge verwachtingen voor deze. 

De kleuren in dit palette zijn misschien iets uitbundiger dan in de eerste paletten die ze uitbrachten. Zeker als je kijkt naar de onderste rij, zie je wel iets anders dan je standaard nudes. Alleen maae tof als je het mij vraagt! Ik ben namelijk ook echt gek op dat soort roze/oranje tinten. Het palette bevat een goede mix van matte en shimmer kleuren. Voor €8,99/€9,99 krijg je maar liefst 16 kleuren. Zeker niet slecht als je het mij vraagt.

Wellicht zijn de tinten uit de eerste rij een beetje lastig te zien op de foto omdat ze allemaal vrij licht zijn. Toch is het pigment van allemaal helemaal top. Allemaal heel geschikt als basis voor een ooglook of als highlighter op zowel je gezicht als oog.

Vice (shimmer) – Sway (mat) – Satisfy (shimmer) – Require (shimmer) – Convert (mat)

De tweede rij is echt een stuk intenser van kleur. Meer donkerdere tinten die allemaal echt fantastisch gepigmenteerd zijn. Vooral de kleur Persuade knalt echt van je oogbol af. Prachtige intense kleur.

Treat (mat) – Habit (shimmer) – Persuade (shimmer) – Need (mat) – Crave (shimmer) – Lust (lichte shimmer)

Deze onderste rij sprak me heel erg aan. Toch deden alle kleuren mij wel heel erg denken aan het Newtrals vs Neutrals palette die ik ook al van Makeup Revolution heb. De kleuren zijn zeker niet identiek maar lijken er wel een beetje op. Misschien ook heel mooi in combinatie met elkaar?

Reason (lichte shimmer) – Must (lichte shimmer)  – Maleficence (mat) – Fancy (lichte shimmer) – Appeal (mat)

Met dit palette heb ik zeker weer een nieuwe budget parel te pakken. Wat een pigment allemaal en wat een prachtige kleuren. Hier ga ik zeker nog veel ooglooks mee maken. Zouden jullie een keer een tutorial willen of een look of the day? Je kunt hem hier vinden bij Makeup musthaves, maar met een beetje geluk kun je hem ook tegenkomen bij de Kruidvat of Trekpleister.