Review ♥ Kneipp Amandelbloesem Body Lotion & Douche Foam

14 augustus 2016 Uit Door admin

januari 31, 2016

Al een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk pakketje van Kneipp met daarin twee nieuwe producten. Het zijn twee nieuwe producten in de geur amandelbloesem die al wel een tijdje bestaat. Er komt een nieuwe seconde bodylotion en een douche foam. Ik was enorm benieuwd naar deze producten en de geur. Vandaag eindelijk een review voor jullie!

Seconde body lotion

Een bodylotion die super snel zou moeten intrekken, de huid hydrateert en geschikt is voor de gevoelig huid. Dat klinkt als muziek in de oren. De geur is subtiel maar wel erg lekker. Je ruikt het zeker nog wel maar het is niet ‘overpowering’ wat ik juist goed vind. Ik vind een tube erg fijn en hygiënisch. Daarnaast bevat deze lotion ook goede ingrediënten zoals amandelolie en vitamine A en E.

De lotion smeert makkelijk uit en trekt inderdaad snel in. Heel erg makkelijk als je je nog even snel wilt insmeren. Hij verzorgt mijn huid ook heel goed en laat nog een lekker subtiele geur achter op de huid. Zeker een aanrader deze!

Douche foam

Douche foams kennen we vooral van de Rituals maar er zijn veel meer merken die dit verkopen, waaronder ook Kneipp. Ik vind dit soort producten altijd enorm leuk om onder de douche te gebruiken. Ook deze is weer afgestemd op de gevoelige huid en heeft de heerlijke geur van amandelbloesem. Ook is deze zonder conserveringsmiddelen, zoals eigenlijk alle producten van Kneipp.

De foam is heel erg lekker zacht en hij foamt ook heel goed. Ik heb hier echt maar een klein beetje op mijn hand gedaan maar het ‘groeit’ echt heel erg. Super grappig! Hij verzorgt mijn huid ook heel goed en het is een lekker zacht product om onder de douche te gebruiken. Je schijnt hier zo’n 40 keer mee te kunnen doen dus dat is behoorlijk lang!

Ik ben over beide producten heel erg te spreken. De geur vind ik echt heerlijk en de werking is ook heel goed. Ze verzorgen goed en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. De lotion ligt nu als het goed is al in de schappen voor €8,99 voor 200 ml en de douche foam zal in februari verschijnen. Daarvoor betaal je €6,99 voor 200 ml.

Follow