Review ♥ Kruidvat hydro dag- en nachtcrème voor de droge en gevoelige huid

Review ♥ Kruidvat hydro dag- en nachtcrème voor de droge en gevoelige huid

30 oktober 2016 Uit Door admin

juli 28, 2015

De Nivea Soft crème is al tijden mijn ultieme favoriet op gebied van gezichtsverzorging. Toch wil ik ook nog wel eens wat nieuws proberen en daarom besloot ik deze twee crèmes van de Kruidvat in gebruik te nemen. Ik gebruik het nu twee weken en ik ga jullie vandaag vertellen wat ik ervan vind.

Ik heb dus de dag- en nachtcrème en deze zijn geschikt voor de droge en gevoelige huid. De verpakking vind ik prima. Het zijn een soort van glazen potjes met een sticker erop, helemaal prima voor de prijs. De dagcrème kost €3,49 net als de nachtcrème.

Dit zijn de ingrediënten, rechts de nachtcrème en links de dagcrème. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk niet echt kijk naar de ingrediëntenlijst maar ik denk dat veel van jullie daar wel in geïnteresseerd zijn. Mijn huid is redelijk makkelijk en kan vrijwel overal tegen en ik vind het daarom ook gewoon vooral belangrijk dat het gewoon werkt.

“De Kruidvat Hydro Dagcrème voor de Droge en Gevoelige Huid bevat een geconcentreerd hyaluroncomplex dat je huid hydrateert. De toegevoegde shea butter en inca omega-olie hebben een voedende en verzachtende werking op je huid. Ook bevat de crème UVA- en UVB-filters die je huid beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon.” Wat ik fijn vind aan deze crème is dat hij ook beschermd tegen de zon. Natuurlijk is dit lang niet genoeg maar het is wel altijd handig. Het is een wat dikkere crème die een soort van gel structuur heeft maar hij trekt wel redelijk snel in. De geur is ook neutraal maar aangenaam en ik heb wel het gevoel dat hij mijn huid hydrateert. Wat ik wel een groot nadeel vind is dat er nog heel erg lang een soort van laagje op je huid blijft liggen waardoor hij kan gaan ‘brokkelen’ als je foundation wilt aanbrengen. Ik vind het wel een fijne crème maar dan eerder voor de no make-up dagen.

“De Kruidvat Hydro Nachtcrème voor de Droge en Gevoelige Huid bevat een geconcentreerd hyaluroncomplex dat je huid hydrateert. De toegevoegde vitaminen A, E en F ondersteunen het herstellende vermogen van je huid als je slaapt. De shea butter en inca omega-olie hebben een voedende en verzachtende werking.” De nachtcrème is nog iets dikker dan de dagcrème. Je kan ook wel merken dat deze nog wat voedender is. Hij trekt ook snel in en het hydrateert mijn huid ook. Hij laat net als de dagcrème geen vette laag achter wat erg prettig is.

2wdrhw7-8480848

Ik ben tevreden over deze crèmes. Ze zijn enorm betaalbaar en verzorgen mijn huid ook zeker. Nivea soft blijft nog steeds mijn favoriet maar ook deze crèmes zijn erg fijn. Ik blijf deze zeker nog gebruiken, ook een beetje ter afwisseling. Ik vind de nachtcrème het fijnst en die zal ik dan ook trouw elke avond blijven smeren. Voor die €3,49 raad ik ze je zeker aan!
Follow