Review ♥ Kruidvat intensive aloe vera body oil

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 21, 2016

Ik denk dat we zeker niet mogen klagen over de nazomer die we hebben/hebben gehad. Kruidvat is uitgekomen met een body oil met daarin Aloë Vera die de perfecte nazomer verzorging zou zijn; goed tegen uitgedroogde/verbrande huid. Aloë Vera is natuurlijk een ontzettend bekend ingrediënt, het zit in heel veel verzorgingsproducten. Mijn huid kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken dus ik was benieuwd!

Wat Kruidvat erover zegt: “Laat je huid heerlijk zacht aanvoelen met de Kruidvat Aloe Vera Body Oil. De rijke formule met aloe vera en amandelolie hydrateert en verzacht de huid. De olie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vet aan.” Ik vind het zelf altijd heel fijn om olie op mijn huid te gebruiken, maar je hebt wel met sommige producten dat alles daarna ontzettend plakt en vies aanvoelt. Deze zou dat dus niet moeten hebben.

De fles bevat 150 ml en de verpakking ziet er vrij simpel uit. Niks mis mee, helemaal prima. Je ziet in ieder geval gelijk wat het is. Als je op de ingrediëntenlijst kijkt, zie je helaas wel dat de Aloë Vera pas vrij laat komt wat dus betekent dat er niet heel veel in zit. Beetje jammer, maar als het verder goed werkt heb ik daar geen problemen mee.

Om de olie eruit te krijgen moet je hem simpelweg gewoon op de kop houden en dan komt er wat olie uit de opening. Wel zo hygiënisch vind ik en het zorgt er ook voor dat er niet te veel lucht en andere stoffen bij de vloeistof komt wat het zou kunnen aantasten. Daar is volgens mij wel over nagedacht. Het gaat alleen wel een beetje langzaam, een beetje met beleid het eruit schudden is geen overbodige luxe.

De olie is ontzettend vloeibaar en druipt echt gewoon gelijk naar beneden. Het smeert super makkelijk uit, ruikt echt heerlijk (!) en voelt zacht, maar niet vet, aan op de huid. Na een paar minuutjes voel je al helemaal niks meer eigenlijk. Het wordt dus inderdaad snel opgenomen door de huid. Na gebruik voelt mijn huid zeker gehydrateerd aan. Mijn droge benen zijn er heel erg dankbaar voor.

Ik ben zeker te spreken over dit product! Het is een heel prettig product om mee te werken en het werkt ook nog eens goed. Ik smeer mijn armen en benen hier vrijwel elke avond nu mee in en ik merk dat mijn huid een stuk zachter aanvoelt. Je kunt het kopen bij Kruidvat voor slechts €3,99.