Review | L’Oyé eyeliner die nooit uitdroogt

18 augustus 2017 Uit Door admin

mei 2, 2017

Toen ik op het I Love Beauty event was, kwam ik een leuk (voor mij) nieuw merk tegen; L’Oyé. Dit merk verkoopt heel veel soorten semi-permanente make-up stylo’s voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen, lippen en ogen. Voordeel van de producten zou zijn dat het ingrediënten bevat die zacht zijn voor je huid, nooit uitdroogt en super goed blijft zitten. Ik was erg benieuwd!

Ze verkopen ontzettend veel verschillende kleuren, van je standaard zwart of bruin tot blauw, roze en groen. Ik heb de kleur 21 Gorgeous Olive. Deze zou heel flatterend moeten zin voor mensen met bruine of groene ogen. De make-up van L’Oyé is vrij van parabenen en op waterbasis. Dit maakt het ook heel geschikt voor mensen die snel gevoelig zijn voor make-up en/of wimperextensions dragen.

Dit is iets dat ik nog nooit bij een andere eyeliner heb gezien, een puntje dat je kan omdraaien. Hierdoor droogt je eyeliner praktisch gezien nooit uit en kun je het puntje omdraaien wanneer hij niet helemaal meer scherp of goed is.

Dit zijn de ingrediënten die in het product zitten:
AQUA, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, GLYCERIN, LAURETH-21, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, POTASSIUM SORBATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, C11-15 PARETH-7, CITRIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, TETRASODIUM EDTA, CI 77266 (NANO), CI 42090, CI 28440, CI 19140, CI 17200, CI 45410, CI 61570, CI 16035

Het pigment van de stylo is erg goed. Ik hoef mijn huid maar met het puntje te raken en er komt al gelijk een intense kleur af. Hierdoor kun je er erg precies mee werken. Ook kun je de kleur, zoals je kan zien, opbouwen naar een wat meer donkergroene kleur. Hij droogt tot een matte finish en komt daarna de rest van de dag niet meer van zijn plek af.

Ik vind een groene eyeliner wel eens leuk voor de afwisseling! Het staat net wat vriendelijker dan een harde zwarte eyeliner. Normaal gesproken kan ik niet zo goed omgaan met die soort pennen, maar door het super goede pigment lukte het me heel aardig om een mooi lijntje te zetten. (Excuse mijn wenkbrauwen trouwens… Mijn huid is daar nog steeds niet helemaal lekker).

Deze stylo is helaas niet heel goedkoop, namelijk €24,95. Ik vind alleen wel dat hier een maar is. Met deze eyeliner kun je zeker een jaar doen, als het niet langer is. Als je veel eyeliner gebruikt is het dan denk ik ook wel een goede investering. Niet alleen is het vriendelijker voor je huid dan de gemiddelde eyeliner, je doet er veel langer mee waardoor je uiteindelijk op lange termijn goedkoper uit zal zijn. Veel eyeliners die je bij de drogist koopt zijn vaak na een maand of twee wel klaar.

Je vindt deze stylo en veel andere hier