Review ♥ Mac Amplified Lipstick Craving

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 22, 2016

Craving was een kleurtje die al heel erg lang op mijn wishlist stond. Na bijna een jaar twijfelen heb ik hem toch eindelijk gekocht bij de Douglas. Ik ben mega blij dat ik deze eindelijk aan mijn stash heb toegevoegd. In dit artikel zul je wel zien waarom en daarnaast vergelijk ik hem ook met mijn andere roze lipstick van MAC, de kleur Mehr.

De kleur Craving heeft een amplified finish. Deze zijn wat romiger, maar hebben nog wel een intense kleur en goede dekking. De matte lipsticks kunnen nog wel eens wat te droog zijn en zeker wanneer je velletjes hebt op je lippen is dat niet bepaald flatterend. Amplified is dan echt perfect. Het is een hele mooie roze kleur, met een tikkie paars/pruim erin. Eens een keer wat anders dan al dat rood dat ik vaak draag.

Hierboven zie je de swatches. Boven zie je Craving en onder zie je Mehr. Ik was eerst een beetje bang dat Craving wel heel erg op Mehr zou lijken, maar zoals je kan zien is dat niet het geval. Craving heeft sowieso ook meer glans en is ook wat donkerder. Qua toon vind ik ze wel ergens wat op elkaar lijken.

Dit is hoe de kleur bij mijn gezicht staat. Het is wat koeler dan ik meestal draag, maar ik vind het nog steeds echt een hele mooie kleur. Ook super geschikt voor elke dag. Ik denk ook echt dat deze kleur heel veel meiden wel mooi zou staan.

Hij voelt ook heerlijk zacht aan op de lippen en geeft een mooie subtiele glans. Ondanks de romige textuur blijft hij echt nog verbazingwekkend goed zitten. Zo ongeveer 4 à 5 uur houdt hij het wel vol.

Man wat ben ik blij dat ik dit kleurtje aan m’n stash heb toegevoegd. Het is echt een perfect everyday kleurtje, makkelijk te combineren met een simpele make-up look. Hij voelt ook lekker aan op de lippen en je hoeft er niet te veel naar om te kijken. Het kost wat, €19,50, maar dan heb je toch ook wel wat.

Wat vinden jullie van deze kleur?