Review ♥ Mac Matte Lipstick Chili

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 11, 2016

Ik had pas drie mac lipsticks in mijn bezit en ik vond het wel tijd om mezelf een beetje te verwennen en weer een paar mooie kleurtjes voor mezelf te kopen. Eentje die ik al heel lang op het oog had, was de kleur chili. Misschien niet een heel erg geschikt kleurtje voor deze tijd van het jaar maar ik moest hem gewoon hebben! Je zult wel merken waarom haha.

De huls zal voor niemand als een verassing komen, de welbekende zwarte kogelvormige huls. Ik blijf hem toch wel heel mooi vinden. De lipsticks van MAC kosten op dit moment €19,50. Alles behalve goedkoop, maar ai wat hebben ze toch mooie kleuren. Ik moet ook wel zeggen dat kwaliteit gewoonweg super goed is dus dit is wel een heel geschikt product om jezelf (of iemand anders) een keer cadeau te doen.

En dannnn… de kleur. Het is een vrij oranje lipstick. Zoiets had ik eigenlijk nog niet in mijn stash maar ik wilde al zo ontzettend lang zo’n soort kleurtje. Chili leek me echt perfect. Op de MAC Cosmetics webshop wordt hij omschreven als bruin oranjerood. Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Het is een oranje lipstick die wat kan neigen naar rood met een beetje een bruin tintje erin. Het is een vrij donker oranje kleur dus wel wat beter te dragen dan iets als bijvoorbeeld Morange.

Chili heeft een matte finish maar ik had al op verschillende andere blogs gelezen dat Chili niet 100% mat is. Dat kun je ook wel zien op deze swatch, er zit nog een licht glansje over. Dat hij niet helemaal mat is vind ik eigenlijk alleen maar een voordeel, hij voelt veel comfortabeler aan. Hij is niet zo droog als de ‘echte’ matte lipsticks.

Hier de kleur op mijn lippen. Echt een prachtige warme oranjerode keur. De dekking is perfect en hij voelt fijn aan op de lippen. De kleur blijft zeker wel zo’n 5 uur zitten en slijt ook heel mooi.

Op deze foto kun je ook goed zien hoe het verder bij mijn gezicht staat. Ik vind het zeker een geslaagde kleur en ik weet zeker dat ik er heel veel plezier van ga hebben! Een prachtige unieke kleur, zeker een mooie toevoeging aan mijn stash!

Wat vind jij van deze kleur?