Review ♥ Mac Satin Lipstick Retro

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 7, 2016

Ik ben echt gek op felle lipsticks, maar soms wil ik ook wel eens iets draagbaarders. Mijn zoektocht naar de perfect neutrale lipsticks was tot nu toe nog niet heel erg succesvol. Een aantal weken geleden kocht ik de kleur Retro van MAC, eentje die ook al een tijd op mijn wihslist stond. En ja hoor, eindelijk heb ik mijn perfecte everyday lipstick gevonden!

Retro is een beetje een soort lichte, bruine baksteen kleur. Niet een hele prachtige omschrijving maar ik kan er zo even niets beters van maken haha. Hij heeft wat bruin erin en een beetje oranje. Ik ben echt dol op dit soort tinten en volgens mij zijn dit soort kleuren ook helemaal on trend.

Rettro heeft een satin finish. Deze hebben een goede dekking en hebben net een klein beetje meer glans dan de matte lipstick. Toch vind ik deze nog best wel mat. Een beetje te vergelijken met Chili. Vind ik persoonlijk heel erg fijn, het voelt veel prettiger aan op je lippen dan die echte (retro) matte lipsticks, maar het geeft toch een intense kleur en het blijft goed zitten.

Het is misschien voor sommigen nog wel een redelijk donkere lipstick maar ik vind dit echt dé perfect kleur voor elke dag. Je ziet zeker wel dat je iets op je lippen hebt, maar het zal niet snel vloeken met je kleding of make-up. Op de een of andere manier vind ik het nog best wel natuurlijk staan.

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe aanwinst. Dit is wel echt mijn meest favoriete lipstick van dit moment. Je kunt hem trouwens ook gewoon heel makkelijk bij de Douglas kopen voor €19,50. Zeker niet goedkoop, maar eerlijk is eerlijk. Je hebt dan wel wat. Hij blijft bij mij zeker 5 tot 6 uur goed zitten.