Review ♥ Makeup Revolution Fortune Favours The Brave Palette

Review ♥ Makeup Revolution Fortune Favours The Brave Palette

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 4, 2016

dsc_1229-7076163 Toen ik laatst in mijn palette lade keek, zag ik dat deze echt overvol zat. Maar dat weerhoudt mij er niet van nog meer prachtige paletten te kopen. Makeup Revolution is asboluut mijn favoriete merk als het aankomt op oogschaduw paletten. Toen ik dit palette zag, moest ik hem gewoon hebben. Veel verschillende kleuren en ook nog eens een aantrekkelijk design.

In dit palette zitten maar liefst 30 verschillende kleuren en daarvoor betaal je dan €14,95. Het eens een ander palette dan ik normaal koop. Niet alleen neutrale tinten, maar ook blauw, groen en paars. Het palette bevat ook veel verschillende finishes. Matte, glanzend en metallic/baked.

Glimmer – Buffer – Peachy – Hope – Fortune – Skylight – Transformer – Midnight Rainbow Ice Cloud – Golden Coins – Cashmere – Tip Top – Yes Please – Green Machine – Smoothie Caffeine Fix – Latte – Pink Diamond – Creme – Drama Queen – Lonely Planet – Blacqua

Soft – New World – Favour – Sunset Hour – Super Gold – Winning – Brave – The Revolution

Glimmer – Buffer – Peachy – Hope – Fortune – Skylight – Transformer – Midnight Rainbow

De swatches van de eerste rij vielen mij eerlijk gezegd een klein beetje tegen. Ik heb echt slechter gezien maar ik had op de een of andere manier wat meer verwacht. Fortune en Transformer zijn mijn favorieten uit deze rij.

Ice Cloud – Golden Coins – Cashmere – Tip Top – Yes Please – Green Machine – Smoothie

Deze rij heeft al een stuk intensere kleuren. Ice Cloud is echt heeeeel intens wit en glanzend, ook Golden Coins heeft een geweldig pigment. Golden Coins en Yes Please zijn mijn faves. Yes Please is echt een heel bijzondere groene kleur.

Caffeine Fix – Latte – Pink Diamond – Creme – Drama Queen – Lonely Planet – Blacqua

De meeste matte oogschaduw uit dit palette waren me tot nu toe tegengevallen. Op de een of andere manier zijn de matte kleuren uit deze rij juist heel intens… Zeker Caffeine fix en Drama Queen hebben gewoon goed pigment. Pink Diamond en Lonely Planet zijn mijn favoriete. Loneley Planet is echt een aparte kleur. Het is een soort van zwart/donkerblauw/rood/paars. Lekker vaag, maar hij is mooi haha!

Soft – New World – Favour – Sunset Hour – Super Gold – Winning – Brave – The Revolution

Deze rij is echt het best gepigmenteerd van allemaal. Al die metallic/glanzende kleuren zijn echt heel intens. Favour en Super Gold zijn hiervan mijn favorieten.

Jup jup jup. Dit palette is geweldig. Je kunt er ontzettend veel verschillende (en prachtige) looks mee maken en de prijs kwaliteit verhouding is echt geweldig. Je krijgt 30 oogschaduws voor 15 euro. Sommige zijn niet heel gepigmenteerd maar het overgrote deel is heel intens. De kleuren zijn ook wat minder standaard en dat maakt mij blij. Echt een goed en leuk palette om wat verschillende looks mee te proberen. Je vindt hem hier voor €14,95.