Review ♥ Makeup Revolution Ultra Brow Arch & Shape in Dark

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 12, 2016

Waar ik nog geen twee jaar geleden nog absoluut niets met mijn wenkbrauwen deed, vind ik het nu een van de belangrijkste onderdelen in mijn make-up routine. Al een hele tijd gebruik ik een oogschaduw voor het bijtekenen, maar ik wilde ook wel eens iets anders proberen. Ik besloot een brow dual te bestellen van Makeup Revolution met een potlood en een soort stift.

Deze eyeliner achtige kant vond ik wel heel interessant. Het ziet er gewoon letterlijk uit als een eyeliner stift. Ik heb wel eens vaker producten gezien met zoiets, maar helaas waren die producten volgens mij geen groot succes. Dit is ook niet de kant van het product waarom ik het kocht.

Aan de andere kant vind je een potlood. Het leek me wel handig ook eens een potlood te kopen, want poeder kan nog wel eens een beetje lastig zijn. Hij heeft een heel klein scherp puntje, maar het nadeel is wel dat hij heel snel stomp en veel dikker wordt. Slijpen is toch wel een beetje lastig.

Het pigment van beide producten is best wel oke. De eyeliner kant is alleen een beetje waterig en pakt niet heel makkelijk. Zeker op je wenkbrauwen zelf is dat nog wel wat lastiger. Het potlood heeft goed pigment en geeft goed snel kleur af.

En toen ging ik het proberen…. en ik was niet blij. Allebei de kanten waren het gewoon net niet. De eyeliner pakte niet goed genoeg en met het potlood heb je niet voldoende de controle. Hij is wat te lomp en bovendien brak het potlood af toen ik het swatchte. Nope dus.

Heel eerlijk, ik was echt geschokt. Normaal ben ik mega super duper te spreken over producten van Makeup Revolution maar dit was voor mij echt een grote misser. Ik denk dat ik hem maar ga gebruiken als oogpotlood, maar ik zal hier niet snel mijn wenkbrauwen mee bij tekenen. De zoektocht naar een goed wenkbrauwpotlood gaat dus verder voor mij.

Deze Brow Dual kost €4,49 en is te koop bij onder andere www.makeupmusthaves.nl