Review | Makeup Revolution Ultra Pro Glow

14 november 2017 Uit Door admin

maart 5, 2017

Highlighter is echt toch wel één van mijn favoriete onderdelen van make-up. Van beauty88.nl ontving ik dit prachtige budget palette van Makeup Revolution met maar liefst 8 highlighters. Allemaal verschillende kleuren, voor ieder wel wat wils. Ik heb al heel wat producten van dit merk geprobeerd, en was vaak enthousiast, dus ik heb zeer hoge verwachtingen!

De vormgeving van dit palette is heel strak. Simpel, maar wel erg mooi en het geeft een luxe uitstraling. De pans zijn behoorlijk groot waardoor het palette ook best wel groot is. Niet al te praktisch, maar er is nooit genoeg highlighter.

De bovenste foto is gemaakt met daglichtlamp, de onderste met flits

Er zitten dus maar liefst 8 verschillende kleuren in dit palette. Geschikt ook voor verschillende huidskleuren. Sommige zouden ook gebruikt kunnen worden als blush- of bronzertopper of misschien zelfs wel als oogschaduw als ze niet zo goed matchen met je huid. Zo kun je toch gebruikmaken van alle tinten in dit palette!

Deze foto’s zijn gemaakt met flits

Het pigment is van alle tinten echt helemaal in orde. Hiermee kun je zeker een prachtige glans op je gezicht creëren! Op alle foto’s heb ik echt maar één veeg gedaan en een beetje geblend en daarmee geven ze al zowel een mooie glans als kleur af. Ze zijn voor mij ook wel allemaal bruikbaar. De meeste als highlighter, maar andere als bijvoorbeeld oogschaduw of als extra glans voor blush of bronzer.

Mocht je de highlighter in actie willen zien en mijn allereerste reactie willen horen, zou je deze video kunnen kijken. Hierin test ik overigens ook meerdere producten.

Je kon het eigenlijk al merken, ik ben fan! De kleuren zijn mooi, het pigment is goed, de glans is lekker heftig en de prijs is ook nog eens fijn. Hou wel in je achterhoofd dat je deze zeker niet alleen als highlighter hoeft te/kan gebruiken. Je kunt hem hier bestellen voor slechts €11,95.