Review ♥ Max & More Red en Nude lips

Review ♥ Max & More Red en Nude lips

17 mei 2017 Uit Door admin

augustus 15, 2015

Ik was op vakantie toen ik op Instagram zag dat de Action allemaal nieuwe make-up producten had uitgebracht. Toen ik weer in Nederland was ben ik gelijk naar de Action gegaan en heb ik onder andere deze lip setjes gekocht. Ik was er enorm benieuwd naar want jullie weten misschien wel hoe enthousiast ik ben over de ‘normale’ lipsticks van de Action. Zijn deze net zo goed?

Ik heb maar gewoon alle setjes meegenomen. De nude lips in nude en de red lips in red en dark red. De vorm van de lipstick is anders dan normaal. Deze zijn plat en zien er naar mijn mening wat luxer uit dan de andere lipsticks die ze daar verkopen. De kleurkeuze is beperkt maar wel enorm mooi. Een nude die bijna iedereen wel zal staan, een felrode en een wat donkerdere rood voor de dare devils.

Bij de lipsticks zitten ook matchende potloodjes, hoe handig?! Dit breng ik zelf altijd aan over de hele lippen onder een lipstick zodat de kleur beter en langer blijft zitten. Ze zijn wel erg klein moet ik zeggen, niet zo lang als je gewend bent van een lippotlood en dat vind ik jammer. Ik denk niet dat dit lang meegaat, in tegenstelling tot de lipstick.

Nude lips – nude

Ik word steeds meer dan van nude lipsticks en ik moet ook zeggen dat ik dit echt een prachtige kleur vind. Heel geschikt voor elke dag! Echt zo’n liefelijk my lips but better kleurtje. De lipliner is zeer goed gepigmenteerd maar wel ietsie droog van textuur. De lipstick is niet zo gepigmenteerd als ik van Action gewend ben, helaas. Nog steeds een mooi kleurtje met een lichte glans.

z5fm-8642572

Prachtige kleur! Links zie je enkel de lipliner, heel goed pigment! Daarnaast heb ik daar de lipstick overheen aangebracht en die zorgt voor een subtiel glansje. Rechts zie je enkel de lipstick. Wat minder dekkend op de lippen maar nog steeds heel degelijk en een mooi nude kleurtje voor bijvoorbeeld naar school.

Red lips – Red

You know I love me some red lips! Dit soort kleuren schreeuwen mijn naam. Echter, tijdens het swatchen was ik een klein beetje teleurgesteld, niet in de lipliner want oh my die is mooi, maar in de lipstick… Waar is die intense kleur? Het pigment is niet slecht maar ik heb rode lipsticks van Action die veeeeel beter zijn. Ondanks dat is het wel nog een mooie rode kleur, zeker om mee te beginnen.

Links zie je enkel de lipliner. Wat een prachtige intense rode kleur! Love it! Daarnaast heb ik de lipstick er overheen aangebracht en die zorgt voor wat meer comfort en een subtiele glans. Links alleen de lipstick. Zo zou ik hem never ever dragen maar als je net met felle kleuren begint is dit zeker wel een goede. Hij is niet zo intens als dat ik hem wil. Gelukkig geeft de lipliner wel die intensiteit.

Red lips – Dark red

Als ik iets nog mooier vind dan felrode lipstick is het wel donkerrode lipstick. Maar wait… Dit is niet donkerrood… Dit is meer donker roze! Hmm… nog steeds een mooie kleur… Zeker voor de herfst! Deze lipstick heeft ook wel meer kleur dan de andere twee. De lipliner is weer heel erg gepigmenteerd net zoals bij de andere.

Hier weer exact hetzelfde. Links enkel de lipliner, mooi mat net als de andere en daarnaast met de lipstick, die zorgt weer voor wat meer glans en comfort. Rechts alleen de lipstick. Deze zou ik wel nog gebruiken zonder de liner want hij is nog best dekkend! Mooi kleurtje!

Ik ben fan van deze setjes. Voor €0,79 is dit echt een goede deal. Ik snap alleen echt niet, gewoon niet, waarom Action voor de lipsticks niet dezelfde formule heeft gebruikt als voor de andere lipsticks. Deze vielen mij een klein beetje tegen. Ze zijn wel op te bouwen maar zullen niet mega intens worden. Voor die €0,79 is het nog steeds echt top top top kwaliteit! Vooral de lipliners zijn erg fijn. Nude lips vind ik mooier dan verwacht en raad ik iedereen aan. In combinatie met de lipliner blijft het echt behoorlijk goed zitten, wel zo’n 4 uur, en een klein hapje of drankje overleven ze wel. Al met al, voor de prijs weer een goede kwaliteit en een nieuwe aanwinst in de budget beauty wereld!