Review ♥ Miss Sporty 100% rock pump up booster mascara & eyeliner

18 augustus 2017 Uit Door admin

augustus 25, 2016

Miss Sporty is echt een merk dat ik steeds meer ben gaan waarderen het afgelopen jaar. Het is misschien niet overal even goed verkrijgbaar, maar mocht je bij de Etos zijn zou ik zeker eens bij het schap gaan kijken. Ik ontving de nieuwe 100% rock pump up booster mascara & eyeliner. Ik heb ze nu een tijdje getest en deel graag mijn mening met jullie.

Het was al weer best een tijdje geleden sinds ik een nieuwe mascara had geprobeerd. Dit is de nieuwe 100% rock mascara uit de pump up booster lijn. Uit die lijn heb ik al wel vaker mascara’s gehad. Vaak hebben deze een wat groter borsteltje, iets wat ik vroeger heel erg fijn vond.

 Het borsteltje is dus best behoorlijk groot. Het is natuurlijk heel persoonlijk of je dat fijn vindt of niet. Zelf vind ik het wel prettig. Eerlijk gezegd maakt het me ook allemaal niet zo uit. Met de meeste borsteltjes valt wel prima te werken. Wel merk ik dat er bij deze nog vrij veel mascara op het puntje blijft zitten, daar moet je wel een beetje mee oppassen (ik spreek helaas uit ervaring haha).

 Hierboven kun je goed zien wat de mascara voor mijn wimpers doet. Hij maakt ze in ieder geval goed zwart. Toch mis ik wel een beetje dat wow effect. Het is een dikke prima maar niet bijzonder goed. Hij geeft lengte en wat volume maar niet echt wonderen. Niks mis mee, gewoon niet heel bijzonder. De mascara blijft gelukkig wel goed zitten bij mij gedurende de dag ondanks dat het geen waterproof mascara is.

 Dan verder met de kohl kajal eyeliner. Toen ik deze voor het eerst zag had ik echt geen idee hoe ik hiermee zou moeten gaan werken. Ik ben veel dunnere potloodjes gewend maar ik vond dit wel interessant. Gelukkig bleek het goed te werken zoals je straks wel kunt zien.

 De vorm van deze eyeliner is wat anders dan ik gewend was. Hij is dik en je hoeft/kunt hem niet slijpen/draaien. Voor nu kan ik prima met die punt werken maar ik ben wel eerlijk gezegd benieuwd hoe ik dit moet aanbrengen wanneer ik wat meer naar onderen kom, naar het dikke deel.

 Deze kohl kajal eyeliner is heel romig, goed gepigmenteerd en intens zwart. Makkelijk om mee te tight linen of voor in je waterlijn, maar ik gebruik hem zelf ook wel eens met een kwastje als echt eyeliner. Doordat hij zo cremy is kun je ook prima product met een kwastje oppakken zoals met een gel eyeliner.

 Hier zie je de full face foto waarop ik beide producten draag. Aanwezige wimpers en een goed intens zwart lijntje. Daar houd ik van. Voor mij zijn beide producten eigenlijk wel geslaagd. Geen wow effect maar echt prima producten die makkelijk zijn in gebruik. Je moet alleen met de eyeliner wel even oppassen met smudgen/uitlopen, hij is namelijk niet waterproof. Beide producten hebben het in ieder geval wel tot mijn everyday bakje gemaakt en ik gebruik ze met veel plezier.

De mascara kost €4,49 en de eyeliner €3,49