Review ♥ Miss Sporty color clubbing nagellak & blauwe eyeliner

18 augustus 2017 Uit Door admin

april 13, 2016

Miss Sporty blijf ik toch echt een leuk merk vinden. Vrijwel alle producten die ik ooit van hun heb geprobeerd vond ik erg fijn. Vandaag heb ik weer eens een review van een aantal producten voor jullie namelijk twee nagellakjes en een eyeliner in een behoorlijk bijzondere kleur. Kijk je mee? ♥

Clubbing Color nagellak

Ik heb vroeger echt ontzettend veel lakjes van Miss Sporty gekocht maar de laatste keer dat ik een nieuw lakje van Miss Sporty heb geprobeerd is al meer dan een jaar geleden. Best gek want ik vond ze altijd heel fijn. Dit zijn de kleurtjes 5323 (lichtroze) en 6025 (grijzig). Ze kosten €1,99 per stuk.

Op deze foto draag ik twee laagjes van beide kleuren. De dekking had misschien wel iets beter gekund, een derde laagje is geen overbodige luxe. De kleuren bevallen me wel heel erg. De lichtroze is heel erg leuk voor in de lente denk ik en de grijzige is altijd wel goed. Zonder top coat blijven ze ongeveer 2-3 dagen zitten.

Studio Lash Color Eyeliner

Toen ik deze binnenkreeg dacht ik eerst dat het een gewone eyeliner was. Maar toen ik de dop zag en ik hem open maakte zag ik dat het een blauwe eyeliner was. Super gaaf! Helaas staan dit soort kleuren mij echt totaal niet maar ik was nog steeds heel benieuwd of het zou werken. Het is de kleur 001 Arty Blue Spring.

Het puntje is een soort klein sponsje. Het kwastje is niet heel smal en de kleur ziet er vrij intens uit. De prijs weet ik helaas niet maar ik gok €2,99.

Bij de swatches was ik heel blij en teleurgesteld tegelijkertijd. Ik was heel enthousiast omdat de kleur echt heel intens is en ook best nog wel goed dekkend is. Dat zie je niet vaak bij eyeliners die claimen gekleurd te zijn. Helaas was ik ook teleurgesteld omdat de formule heel dun is, een beetje waterig. Hierdoor blijft hij niet heel goed zitten en moet je best wel even een tijdje wachten tot hij droog is. Misschien als je het set met een poeder kan het wel heel gaaf zijn.

Over de nagellakjes ben ik heel erg te spreken maar over de eyeliner helaas wat minder. Misschien dat ik nog een manier vind om hem goed voor mij te laten werken maar de kleur maakt toch dat ik hem er niet heel snel bij zou pakken. Van de lakjes weet ik wel zeker dat ik daar nog veel plezier van zal hebben!