Review | Miss Sporty Color Quick Dry nagellak voor de lente

6 mei 2017 Uit Door admin

april 24, 2017

Ik ga het toegeven, de afgelopen maanden heb ik mijn nagels een beetje verwaarloosd. Waar je me eerst vrijwel nooit zonder nagellak zou spotten, was het nu meer een wonder als ik het wel droeg. Zo richting de lenten vind ik het toch wel leuk om weer wat vrolijke kleurtjes op mijn nagels te doen. Van Miss Sporty ontving ik een aantal leuke lente kleurtjes die ik graag met jullie deel. 

Het zijn 4 lakjes van de Clubbing Color Quick Dry lijn. Geen onbekende lijn voor mij, maar dus wel nieuwe tinten. De lakjes kosten slechts €1,99 per stuk. Deze nieuwe lijn, die bestaat uit zes tinten, zal vanaf 15 mei verkrijgbaar zijn.

Het kwastje van de Clubbing Color lakjes vind ik altijd erg prettig. Ze zijn wat dikker waardoor je je nagels lekker snel kan lakken. Ook zouden ze nog eens binnen een minuut droog moeten zijn, wat het lakken van je nagels al helemaal snel en makkelijk zou moeten maken. Nou vond ik wel dat er qua droogtijd wat verschil zat per kleur… Op alle onderstaande foto’s draag ik drie laagjes.

De eerste is #027 – My Blooming Spring. Niet helemaal mijn kleur als ik eerlijk ben. Hij is een beetje licht oranje/peachy, maar ik vind niet dat dit echt bij mijn huidskleur past. Ik denk dat het bij wat donkerdere dames mooier is. In deze zit ook heeeel licht een soort parelmoerglans. Om de lak goed dekkend te krijgen heb je zeker wel drie dunne laagjes nodig. Qua droogtijd vond ik dat deze wel net even wat langer dan een minuut nodig had, misschien wel twee à drie. Ik denk dat dit misschien wel te maken had met de glans die hierin verwerkt zit, want met de andere had ik daar niet last van.

De volgende is #017 – My Sweet Almond. Ook weer niet echt mijn kleur als ik eerlijk ben. Hij is heel licht gelig. De dekking viel me voor deze zeker niet tegen. Ik draag drie laagjes, maar met twee had het ook wel gekund. Hij dekt egaal en zit mooi op de nagels. Ook was deze relatief snel droog, wat wel fijn werkt.

#043 – My Quiet Reveries is een wat toegankelijkere kleur. Het is een beetje een lichte oudroze tint. Deze vond ik qua structuur wat dunner dan de rest, maar hij lakte nog wel fijn, dekte goed en droogde snel. Met twee laagjes had deze ook al wel een mooi egaal effect gehad.

#021 – My Floral Delights is mijn absolute favoriet. Een hele leuke lichtgroene kleur. Dit soort aparte vrolijke tinten vind ik leuk om in de lente te dragen! Deze vond ik eerlijk gezegd ook het fijnst lakken en zit ook het mooist op de nagels. Voor een echt goede dekking heb je wel drie laagjes nodig, maar dan zit hij er ook echt mooi op. Deze heb ik ook gebruikt om te kijken hoe lang de lak blijft zitten.

Dit is de lak na 3 dagen, zonder base- en of topcoat. Wel wat chips, maar voor mijn doen ziet dit er echt nog heel redelijk uit. Ik heb vrij zwakke nagels waardoor ze snel afbreken en nagellak dus ook bij mij er relatief sneller afgaat. Ik ben in ieder geval niet ontevreden, deze kleur zal ik sowieso nog wel meer gaan dragen.

Niet over alle tinten ben ik enthousiast, maar #043 – My Quiet Reveries en vooral #021 – My Floral Delights zijn wat mij betreft wel aanraders. De prijs, dekking en houdbaarheid is prima en ze hebben zeker leuke lenteachtige tinten toegevoegd aan hun al bestaande collectie.

Welke tint uit dit artikel is jouw favoriet?