Review ♥ Miss Sporty insta glow primer

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 8, 2016

Al tijden gebruik ik elke dag de nivea men aftershave balsem als primer. Helaas merk ik dat mijn huid de laatste tijd nogal droog is en daarnaast ook heel erg ‘dull’. Ik kan daarom ook wel een primer gebruiken die er niet allen voor zorgt dat mijn make-up goed blijft zitten, maar er ook voor zorgt dat mijn huid er wat levendiger uit ziet. Ik had al een aantal producten uit de Insta Glow lijn geprobeerd van Miss Sporty en was eigenlijk ook wel benieuwd naar de primer dus die besloot ik te kopen.

De primer zit in een tube. Een pompje is het meest hygiënisch, maar dit is al een heel stuk beter dan een flesje zoals de nivea men of een potje. Er zit 30 ml in en hij belooft een zachte, egale, stralende huid. Klinkt allemaal heel erg mooi!

De primer zelf heeft een beetje een lichtroze kleurtje. Volgens mij werkt dit heel erg goed om die vermoeidheid uit je huid te halen en ervoor te zorgen dat je er wat frisser uitziet. Het is een vrij dunne primer die zich makkelijk laat verdelen. Er zitten ook hele hele hele kleine shimmers in, het ziet er zelfs bijna uit als een hele subtiele vloeibare highlighter. Dit zorgt ervoor dat je huid die mooie glow krijgt.

Links zie je mij zonder make-up, in het midden met alleen deze insta glow primer en rechts met alle make-up op. Wanneer ik de primer heb aangebracht zie ik eigenlijk al wel gelijk een subtiel verschil. M’n huid straalt iets meer en heeft echt een soort subtiele glow. Gelukkig zie je deze lichte glow ook nog onder je foundation. Ik vind echt dat mijn huid er stralender uitziet met deze primer, ook wanneer ik er nog gewoon make-up overheen draag.

Jup, ik ben te spreken over deze primer. Hij doet wat mijn huid op dit moment nodig heeft, namelijk hydrateren en stralender maken. Hij werkt heel prettig en je voelt hem absoluut niet zitten. Ook zeker en pluspunt. Zeker een aanrader dus als je ook last hebt van een beetje een droge en vermoeide huid zoals ik!

Je kunt de insta glow primer kopen bij Etos voor €3,99