Review ♥ Miss Sporty Lasting Color Gel Shine – Herfstcollectie

10 november 2016 Uit Door admin

oktober 19, 2016

De Gel Shine lakjes van Miss Sporty zijn niet nieuw voor mij, maar voor de herfst is Miss Sporty uitgekomen met zesn nieuwe herfst kleurtjes waarmee je helemaal on trend zal zijn. Herfst is qua make-up en kleding echt mijn favoriete seizoen dus ik was heel benieuwd naar deze collectie. Ik heb vandaag drie kleurtjes die ik voor jullie kan swatchen/reviewen.

De collectie bestaat dus uit zes nieuwe tinten. Je kunt aan de selectie ook wel duidelijk zien dat het hier om een herfst collectie gaat. Dit zijn de kleuren: #559 Jump On The Grey Stone –  #560 Walk In A Green Park – #561 Love At First Sunset – #562 Around The Campfire – #563 Run Into The Hood – #564 Grape On The Cake. De oranje en bruine tint lijken me ook ontzettend mooi. Echt helemaal herfst-proof.

De eerste kleur die ik hier heb is #559 Jump On The Grey Stone. Een vrij basic grijze kleur die altijd handig is om in je stash te hebben. Dit soort donkere kleuren vind ik altijd heel mooi in het najaar. Hij dekt ook best goed in twee laagjes en geeft een mooie egale kleur.

De kleur #560 Walk In A Green Park is wat specialer. Dit soort groene kleuren draag ik ook heel graag in kleding/ooglooks dus een nagellakje in deze tint past daar ook weer goed bij. Ook deze dekt weer goed in twee laagjes en geeft een goede egale kleur. Ook zeker wel een tint die echt herfst roept.

Deze laatste kleur #564 Grape On The Cake is heel eerlijk gezegd niet zo’n mijn ding, zeker niet voor in de herfst. Het is echt een fuchsia kleur met een soort blauw/paarse glittertjes erin. Echt wel een gave kleur om te zien, en de dekking is ook weer prima in twee laagjes, maar gewoon niet helemaal voor mij.

Ik blijf de kwaliteit van de Miss Sporty lakjes echt heel erg goed vinden, zeker als je kijkt naar de prijs. Ik heb vier dagen achter elkaar de grijze tint kunnen dragen zonder echte chips te krijgen. De groene kleur vind ik ook ontzettend mooi en zal ik zeker nog gaan dragen gedurende de herfst. De andere kleuren die in de collectie zitten spreken me ook erg aan. Miss Sporty is er zeker in geslaagd om een goede en budgetvriendelijke herfst collectie op de markt te brengen!

Je kunt deze Miss Sporty Lasting Color Gel Shine lakjes kopen bij Etos voor €2,49