Review ♥ Miss Sporty Perfect Stay concealer 001 light

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 25, 2016

Ik gebruik nu al ruim een jaar elke dag dezelfde concealer, namelijk de Stay all day concealer van Essence. Nu mijn zesde verpakking daarvan op begon te raken, vond ik het wel eens tijd om op zoek te gaan naar iets anders. Elke dag hetzelfde gebruiken wordt op den duur ook een beetje saai. Ik had heel veel goeds gehoord over de Perfect Stay concealer van Miss Sporty. Ik gebruik ook al heel lang een poeder uit die lijn dus ik besloot de concealer ook maar eens te proberen.

Bij mijn weten hebben ze maar 2 kleuren. 001 light en 002 medium. Ik nam de lichtste van de twee mee. Niet alleen omdat ik best wel bleek ben, maar ook omdat ik met concealer graag wil highlighten onder mijn ogen. Dat geeft toch altijd wel een frisser effect. De verpakking vind ik trouwens ook heel leuk. Het is een mooie slanke verpakking met een lekker fel roze dop!

De concealer moet je aanbrengen met een sponsapplicator, zoals eigenlijk bijna alle concealers. Niks mis mee, zit genoeg product op en werkt gewoon prima. De kleur lijkt ook lekker licht dus dat is goed nieuws! Hij heeft ook best wel een hele gele ondertoon. Voor mensen met echt een roze ondertoon zal hij dus helaas niet echt geschikt zijn, maar geel staat er wel om bekend om donkere kringen te camoufleren.

Geen foundation of concealer / concealer aanbrengen / concealer geblend

Ik moet zeggen dat ik echt heel erg te spreken ben over deze concealer. De dekking vind ik echt prima, zeker beter dan die van Essence. Wat wel een beetje een nadeel is, is dat deze concealer wel een wat drogere formule heeft. Mocht je echt last hebben van een hele droge huid onder je ogen is dit dus misschien niet de meest verstandig keuze. Voor mij is het in ieder geval een goede match en ik zal hem zeker blijven gebruiken! Hij blijft gelukkig ook gewoon mooi zitten gedurende de dag.

De Miss Sporty Perfect Stay concealer kost €2,99 en is te koop bij de Etos