Review ♥ Miss Sporty Pump Up Booster 24h Mascara

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 26, 2016

Zweet en zwemmen zijn funest voor je mascara. In de zomer overleef je bijna niet zonder een goede waterproof mascara. Normaal gesproken draag ik nooit waterproof make-up (want het is echt een ramp om eraf te halen), maar met het warme weer moest ik er toch ook maar aan gaan geloven. 1 probleem, ik had er geen. Van Miss Sporty ontving ik deze waterproof mascara dus ik kon niet wachten om hem te proberen.

Het borsteltje is pittig groot. Ongeveer 2 jaar geleden wilde ik altijd mascara’s met een zo groot mogelijke borstel maar de laatste tijd heb ik toch liever iets meer controle. Een groot borsteltje werkt wel lekker snel, maar heel precies is het niet. Wat wel heel fijn is, is dat er geen klontjes in zitten. Vaak hebben die dikke borstels overal klonten zitten, maar deze is lekker ‘schoon’.

Dan het aanbrengen. Aanbrengen gaat best makkelijk. Je moet wel even voorzichtig zijn vanwege de grootte van de borstel, maar verder heb ik geen problemen met spinnenpoten of klontjes. Het geeft voor mij alleen geen wow-effect. Het maakt m’n wimpers zwart en daar is het dan ook wel mee gezegd. Niet bizar veel lengte of volume, jammer.

Mjah. Voor het effect zou ik je deze mascara niet echt aanraden. Het is niet heel bijzonder. Wel is hij echt goed waterproof, de afgelopen (verschrikkelijk warme) dagen heb ik telkens deze mascara gedragen en ik had geen last van smudges. Ook onder de douche houdt hij het nog goed uit. Wat dat betreft zit het dus wel snor.

Je kunt deze mascara kopen voor €4,49 bij Etos