Review ♥ Miss Sporty Pump Up Booster kohl kajal creamy eyeliner

18 augustus 2017 Uit Door admin

november 30, 2016

De laatste tijd vind ik het erg leuk om wat meer met make-up te experimenteren. Niet alleen met verschillende soorten looks, maar ook met verschillende soorten producten. Van Miss Sporty ontving ik twee creamy eyeliners. Multifunctionele producten die je zowel als eyeliner, oogschaduw of oogschaduw basis zou kunnen gebruiken.

Deze kohl kajal eyeliners zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ik heb hier 001 Darkness en 003 Luminous Beige, allebei vrij standaard eyeliner kleuren. De zwarte kleur is natuurlijk handig als standaard eyeliner, maar ook als basis onder een smokey eye. De beige eyeliner is een redelijk nieuw product voor mij, zoiets heb ik nog niet zo vaak gebruikt. Deze is erg mooi als cream oogschaduw of op je onderste waterlijn om je oogopslag wat frisser te maken.

De kleur 001 Darkness is op zich goed gepigmenteerd, maar ik vind hem niet zwart genoeg om echt als eyeliner te gebruiken. In je waterlijn zou het nog wel kunnen. Ik denk dat dit product vooral heel goed van pas zal komen bij het maken van een smokey eye of om een beetje te smudgen. De substantie is fijn en laat zich met een kwastje ook goed vervagen. Setten is wel een must, anders trekken ze enorm in de lijntjes.

Van deze werd ik al gelijk heel enthousiast. Dit is de kleur 003 Luminous Beige, een hele lichte tint met subtiele shimmer. Deze leek me gelijk al erg mooi om in de binnenste ooghoek als een soort highlighter te gebruiken. Bij mezelf ben ik niet zo fan van lichte oogpotloden in de waterlijn, maar als dat je ding dan is deze daarvoor ook wel geschikt. Je moet er wel even rekenen mee houden dat hier een glansje in zit. Ook bij deze vind ik het wel weer nodig om hem te setten wanneer je hem als oogschaduw gebruikt, het zorgt er gewoon voor dat het er wat mooier op zit. Door de creamy textuur zorgt het er wel voor dat een highlighter die je eroverheen aanbrengt gewoon veel mooier en intenser uitziet.

Ik ben best wel tevreden over de kwaliteit van deze eyeliners. Ik weet niet zeker of ik ze er heel vaak bij ga pakken omdat ik meestal niet zo van de cream oogschaduws ben, maar wie weet. Als je daar heel erg van houdt of je wilt zo’n kleur als eyeliner, ze zijn hartstikke prima. Ze kosten €3,49 per stuk en zijn te koop bij de Etos. Er zijn ook nog een aantal andere kleuren verkrijgbaar.