Review | Miss Sporty Really Me Mascara

31 maart 2018 Uit Door admin

maart 2, 2017

Ik vind het altijd leuk om nieuwe budget mascara’s te testen. Miss Sporty is gekomen met een hele nieuwe lijn, Really Me, waar dus ook een mascara in zit. De verpakking is in ieder geval al enorm schattig, maar is de werking ook goed? Ik heb hem voor je getest!

Het borsteltje is eigenlijk vrij simpel. Hij is vrij smal, bevat haartjes en loopt wat smaller toe. Niet heel bijzonder als je er zo naar kijkt als ik heel eerlijk ben. Toch zegt dit zeker niet altijd iets!

Steeds vaker zie je mascara’s die je natuurlijke wimpers op den duur donkerder zouden moeten maken. Ook deze mascara is zo’n ‘tint’ mascara. Aangezien ik van mezelf al vrij donkere wimpers heb, kan ik dit niet echt voor jullie testen… Ik kan me wel voorstellen dat het voor meiden met hele blonde wimpers echt een uitkomst zou kunnen zijn!

Op deze foto’s kun je het verschil dat deze mascara voor mijn wimpers maakt goed zien. Zoals ik al zei, had ik er niet zo veel van verwacht; zowel door de naam als het borsteltje. Toch maakt hij mij wimpers echt prachtig lang, vol en zwart. Ik heb eigenlijk helemaal niks te klagen. Geen klontjes en gewoon een mooi resultaat.

Ik ben helemaal enthousiast geworden! Een mascara die er leuk uitziet, goedkoop is en ook nog eens goed werkt! Wat wil je nog meer? Dit is zeker een nieuw favorietje geworden en ik merk dan ook dat ik hem er erg vaak bij pak. Zeker op de dagen dat ik niet zo veel make-up draag. Je kunt hem kopen bij Etos voor slechts €4,49.