Review ♥ Miss Sporty Studio Colour Quattro Eye shadow

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 18, 2016

Oogschaduw is ook zo’n product waar ik nooit genoeg van heb. Miss Sporty is uitgekomen met twee nieuwe kleuren van hun studio colour quattro eye shadow paletten. Geen nieuw product dus, maar wel leuke nieuwe tinten. Betaalbare compacte paletten waarmee je een volledige ooglook zou kunnen maken. Ik was in ieder geval heel erg benieuwd naar het pigment.

De twee nieuwe kleuren combinaties zijn 413 100% golden en 414 100% smokey. Eentje is heel geschikt voor over dag, de andere is wat meer heftig en heel mooi om een avond look mee te maken.

100% golden bevat 3 neutrale tinten en een gouden oogschaduw. De donkerbruine is de enige die geen shimmer/metallic finish heeft, maar een matte met een paar hele subtiele glittertjes. Ik mis wel een transitie kleur maar verder zijn het hele mooie tinten om een volledige ooglook mee te maken.

Ik was best verbaasd over het pigment. Ik had niet veel verwacht, maar de pigmentatie is best wel goed. Vooral de shimmery kleuren geven een ontzettend mooie kleur en glans. Ook de semi-matte heeft me niet teleurgesteld. Hier kun je zeker goed mee werken. Deze kleuren zijn ook helemaal mijn cup of tea.

100% smokey is iets meer uit mijn comfort zone. Wat donkerder en koeler dan ik normaal draag. Het bevat een shimmer/metallic taupe tint, een matte donkerbruine, een satin grijze en een matte zwart met lichte glittertjes. Echt kleuren voor een smokey eye.

Ook dit pigment heeft me weer niet teleurgesteld. Intense kleuren. Ook hier mis ik wel weer een beetje een transitie kleur, maar je hebt vast nog wel thuis iets liggen.

Hier heb ik er ook een vrij basic ooglook mee gemaakt. Ook op het oog werken de kleuren hartstikke goed. Je moet alleen wel een beetje oppassen dat je de kleuren niet helemaal weg blend. De glitters kunnen ook nog wel een beetje overal heen gaan maar toch ben ik heel tevreden over de kwaliteit. Als je er gewoon even de tijd voor neemt, kun je hiermee echt prima een mooie smokey eye maken.

Jup, ik ben wel te spreken over de kwaliteit van deze paletten. De prijs kwaliteit verhouding is gewoon heel goed. Je betaald maar €3,99 en daarvoor krijg je een super compact palette met vier mooie goed gepigmenteerde kleuren. Zijn het de beste oogschaduws die ik ooit heb geprobeerd? Nee, maar ze zijn zeker niet slecht en voor het prijsje is het echt top.