Review ♥ Nieuwe Catrice ultimate colour lipstick 430 Hot ’n spicy

26 september 2016 Uit Door admin

februari 28, 2016

Vorige week was ik bij de Kruidvat om de nieuwe collectie van Catrice te bewonderen. En ik ga heel eerlijk zijn, ik werd er niet mega mega enthousiast van. Toch nam ik wel twee producten mee waaronder een prachtige nieuwe lipstick. Het is echt een prachtig kleurtje die super leuk gaat zijn voor de lente/zomer. 

Tadaaa! Catrice heeft een prachtige nieuwe rode kleur aan het assortiment toegevoegd. Hij heeft een vrij oranje ondertoon wat ik ontzettend gaaf vind voor de lente/zomer. Wat me trouwens ook opviel was dat de vorm van de lipstick net iets anders is dan van de ‘oude’ lipsticks. De voorkant is afgevlakt terwijl het vroeger gewoon helemaal rond was en het logo staat verticaal in plaats van horizontaal. Ik zie de functie niet maar oké.

Het pigment is zoals gewoonlijk weer super goed. De kleur is heel intens en dat vind ik met zo’n kleur wel erg fijn. Hier kun je ook gelijk mooi de oranje tint zien.

Ook op de lippen spat de kleur er echt vanaf. Heel erg gaaf en vrolijk kleurtje! Hij is ook vrij romig en voelt dus erg fijn aan op de lippen. In het begin heeft de lipstick wat glans maar wanneer je het afhapt wordt hij wat matter. Na een uur ongeveer is de echte glans er ook al wel af.

Je kon het misschien al wel merken maar ik ben echt fan van mijn nieuwe aanwinst. De kleur is ontzettend mooi, fel, vrolijk en intens. Ik hou ontzettend van rode lipsticks en deze met een wat oranje ondertoon vind ik ontzettend geschikt voor de lente/zomer. Ik kan echt niet wachten tot het zonnetje gewoon weer altijd gaat schijnen en ik deze lipstick kan gaan dragen haha!

Je kunt hem kopen bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99

Follow