Review ♥ NYC Big Bold angel lash mascara & intensity gel eyeliner

18 augustus 2017 Uit Door admin

februari 20, 2016

Mascara en eyeliner vind ik eigenlijk altijd best wel saaie producten om te kopen maar toch maakt het zo enorm veel verschil. Een goede mascara en/of eyeliner zorgen er echt voor dat je ogen veel mooier uitkomen. Van NYC ontving ik twee producten uit de big bold lijn en ik heb ze voor jullie getest. Zijn deze low-budget producten top of toch eerder een flop?

Big Bold Angel Lash Mascara – €4,49

Het mascara borsteltje is echt gigantisch. Vroeger vond ik dat echt helemaal fantastisch. Nu kies ik toch vaker voor een wat kleine borsteltje maar ik was wel weer erg benieuwd hoe het mij zou gaan bevallen. Hij heeft een vrij aparte vorm, een soort van dunner deel in het midden. Dat lijkt me wel handig omdat het een soort van mee is gevormd met de vorm van je wimpers en zo zou je goed bij elk wimpertje kunnen.

Hier kun je het effect van deze mascara goed zien. Ik ben er zeer tevreden over! Hij geeft mijn wimpers vooral veel volume en maakt ze mooi intense zwart. Hij is niet zo klonterig en je kunt door de vorm van het borstel het product heel makkelijk inbrengen. Het enige wat ik jammer vind is dat hij niet zo veel lengte geeft aan mijn wimpers. Hij separeert mijn wimpers dan wel weer heel mooi en dat vind ik ook belangrijk.

Gel Intensity Eyeliner – €2,99

Dan de eyeliner. Ik dacht eerst dat dit een stiftje zou zijn maar het is meer eens soort oogpotloodje. Hij is wat dikker dan de gemiddelde eyeliner die je tegen zult komen maar dat past ook wel bij de ‘Big Bold’ lijn. Hij zou vergelijkbaar moeten zijn met een gel eyeliner en een intense zwarte kleur geven.

Dit zijn dan de swatches. Het lijkt zo niet heel intense zwart maar wanneer je het op je wimperrand/waterlijn aanbrengt geeft het wel echt een intense kleur. Dat is natuurlijk helemaal mooi maar er zit een heel groot nadeel aan deze eyeliner. Ik vind dit soort liners altijd heel fijn om mee te tightlinen of om op mijn onderste wimperrand aan te brengen maar dat is geen goed idee met deze… Hij is namelijk alles behalve waterproof blijkbaar. Na een paar uur zat er meer eyeliner onder mijn oog dan waar het hoorde. Daarvoor is het natuurlijk niet goed maar voor een smokey eye of voor gewoon een lijntje boven je oog zou hij wel goed kunnen werken.

De eyeliner is niet zo mijn ding omdat hij niet goed werkt waarvoor ik altijd een eyeliner gebruik. De mascara daarentegen vind ik heel erg fijn. Hij geeft veel volume en separeert mijn wimpers heel mooi. Zeker een aanrader dus! 

Follow