Review ♥ NYC Big Bold Full Impact mascara

15 oktober 2016 Uit Door admin

oktober 1, 2016

Wimpers zijn eigenlijk maar een super klein onderdeel van je gezicht, maar ze kunnen je look echt afmaken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en betere budget mascara’s. Merken komen ook echt uit met de gekste borsteltjes. Sommige werken, sommige niet. Van NYC ontving ik de Full Impact mascara die ook echt een heel interessant borsteltje heeft. Of het ook goed werkt kun je in dit artikel zien.

Zoals ik al zei is het borsteltje van deze mascara nogal apart. Het lijkt alsof hij een soort van vleugels heeft. De ene kant is best wel breed, maar als je hem van de andere kant ziet is hij weer best wel plat. Hij belooft een full impact effect te geven (eigenlijk geen idee wat dat in zou moeten houden haha…) en je wimpers gescheiden moeten houden zodat je ogen groter lijken.

Op de bovenste foto’s zie je mijn ‘naakte’ wimpers en op de onderste foto’s zie je het effect van de mascara. Mijn natuurlijke wimpers zijn niet zo heel bijzonder. Ze zijn nogal kort. Bij een mascara zoek ik dan ook naar een lengte effect. Deze mascara geeft mijn wimpers vooral veel lengte, niet heel veel wow-volume maar dat hoeft van mij ook niet. Mijn wimpers zijn nog mooi gescheiden en de kleur is ook echt goed zwart.

Dit aparte borsteltje zorgt er in ieder geval voor dat mijn wimpers goed gescheiden blijven. Hij heeft alleen wel even een gebruiksaanwijzing. Hij is best wel stevig en ik heb er al een paar keer mee in mijn oog geprikt, wat ik niet echt kan aanraden. Maar, als je het onder de knie hebt kan hij wel een mooi effect geven aan je wimpers. Wanneer je op zoek bent naar een echt zwarte mascara die lengte en separatie geeft, dan zou je deze eens kunnen proberen.

Je kunt deze NYC mascara kopen bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,49