Review ♥ NYC Gel gloss nagellak – Uptown Fashionista

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 27, 2016

Ik heb al een paar keer laten blijken dat ik heel erg fan ben van de nagellakjes van NYC. Mijn nagels zijn best wel bross, dus nagellak chipt ontzettend snel bij mij. De lakjes van NYC zijn vrijwel de enige lakjes die bij mij nog redelijk blijven zitten. Een tijdje geleden ontving ik weer een voor mij nieuw kleurtje, Uptown Fashionista. Een wat lichtere kleur, ontzettend mooi kan dat zijn, maar dan moet hij natuurlijk wel goed dekken.

Inmiddels heb ik echt al een hoop lakjes van NYC verzameld, ook een aantal uit de gel gloss lijn. Tot nu toe waren dat vooral opvallende/donkere tinten. Nude had ik nog niet in mijn stash liggen van dit merk. Ik vind dat wel steeds mooier de laatste tijd dus ik was ontzettend benieuwd of NYC ook goed was in het maken van wat lichtere tinten.

De kwastjes van deze lakjes vind ik ook altijd heel prettig. Je kunt er snel mee lakken, maar ze zijn niet zo breed dat je gelijk naast je nagels gaat als je even niet oplet. De Gel Gloss lak belooft om 10 dagen te blijven zitten. Dat doet hij dus niet, maar dat doet letterlijk geen enkele lak bij mij, maar een dag of drie houdt hij het bij mij prima uit zonder chips. Vaak heb ik na een goede dag al chips dus met drie dagen ben ik al helemaal happy.

En dan de kleur en de dekking. Op deze foto draag ik drie dunne laagjes. Twee had ook gekund, maar voor de mooi doe ik er sowieso toch vaak al wel drie. De kleur vind ik echt prachtig! Het staat heel classy en verzorgd. Het is echt een soort nude/beige. In de zomer ging ik vaak voor echt wit wit, maar dit vind ik een geschiktere optie voor het najaar. Zo’n kleur kan natuurlijk eigenlijk altijd wel.

NYC heeft mij wederom niet teleurgesteld. Het is wat mij betreft echt een onderschat merk op het gebied van nagellak. Bij mij blijven ze super goed zitten, er zitten prachtige kleuren in het assortiment en ze behouden ook goed hun glans. Voor die €2,99 zeker de moeite waard om eens te proberen als je het mij vraagt!