Review ♥ NYC Get It All Lashtag mascara

26 oktober 2016 Uit Door admin

oktober 20, 2016

De laatste tijd zie je het bij steeds meer merken, mascara’s die je eigen wimpers beloven zwarter te maken. Nu is ook NYC uitgekomen met zo’n tint mascara. Altijd leuk wanneer een budget merk met een trend meegaat. Ik kan altijd wel een nieuwe mascara gebruiken want deze zijn natuurlijk niet zo lang houdbaar. Ik heb ook niet heel spectaculaire wimpers van mezelf dus ik ben ook altijd op zoek naar eentje die me nog meer volume en lengte geeft.

De mascara belooft niet alleen om je naakte wimpers zwarter te maken, hij belooft ook volume én lengte te geven aan je wimpers. De semi-permanente tint in de mascara is veilig voor je ogen en zal gedurende twee weken (zonder opnieuw aanbrengen) langzaam weer vervagen.

Het borsteltje is best wel groot en harig. Toen ik dit eerst zag werd ik eerlijk gezegd een beetje bang. Het ziet er namelijk enorm klonterig uit. De haartjes zien er op de een of andere manier een beetje rommelig uit, maar verder is het borsteltje niet zo heel bijzonder.

Gelukkig is het effect uiteindelijk beter dan de borstel doet verwachten. Ik gebruikte deze een keer in een first impression video, toen was ik er niet zo over te spreken. Na hem een tijdje langer te gebruiken ben ik wel enthousiaster. Ik heb hier twee laagjes aangebracht wat echt een heel mooi effect geeft. M’n wimpers lijken duidelijk langer, zijn goed zwart en hebben wat meer dikte.

Of deze mascara mijn wimpers ook zonder make-up zwarter maakt weet ik niet zeker. Ik heb van mezelf al behoorlijk donkere wimpers dus ik denk dat je het verschil ook nauwelijks zou kunnen zien. Voor meiden met hele blonde wimpers zou zo’n tint natuurlijk wel enorm handig kunnen zijn. Ik vind dit in ieder geval gewoon een goede ‘normale’ mascara. Hij maakt m’n wimpers goed lang en geeft ze veel body. I like it!

Je kunt de NYC Get It All Lashtah mascara bij Kruidvat en Trekpleister kopen voor €3,99