Review ♥ NYC HD color quattro eyeshadow – 823 A kiss on the Hudson

22 juni 2016 Uit Door admin

maart 16, 2016

dsc_1921-6391730

Zo’n twee jaar geleden kocht ik twee van deze NYC paletten en daar ben ik nog steeds ontzettend fan van. Ik heb ze echt ontzettend vaak gebruikt. Ik was dan ook enorm enthousiast toen ik dit product bij de post zag zitten. Er zit een soort champagne, perzik, en een diep rood/paarse kleur in. Ik swatch dit palette natuurlijk voor jullie en ik heb er ook een look mee gemaakt.

Er zitten dus vier kleurtje in het palette. Het patroontje in de poeders vind ik ook heel erg leuk. Het palette ziet er sowieso heel leuk en goed uit. Het zijn allemaal een beetje satin oogschaduws. Geen matte poeders maar er zitten ook geen

De pigmentatie is best wel goed. Hier zie je ook de mooie sheen die de kleuren hebben. Ik vind vooral de tweede en de derde kleur kleur heel erg mooi.

Hier heb ik er ook een vrij simpele ooglook mee gemaakt. Sorry trouwens voor mijn wenkbrauwen, ik had weer een eigenwijze wenkbrauw dag. De derde kleur heb ik in de crease gedaan, de tweede kleur op het ooglid, de eerste in de inner corner en de vierde kleur als accent in de buitenste ooghoek. Op camera komt hij niet zo mooi over maar in het echt vond ik het een hele mooie look. De kleurtjes werken ook heel fijn en zijn heel zacht.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook weer heel blij ben met dit palette. De poeders zijn gewoon heel zacht en werken heel fijn. De kwaliteit is echt ontzettend goed en al helemaal voor de prijs die je ervoor betaald. De kleuren spreken me ook heel erg aan en het was ook niet echt iets wat ik al in mijn stash had.

Je kunt dit palette kopen bij Trekpleister en Kruidvat voor €4,29

Follow