Review ♥ NYC liquid lipshine Nude York City 582

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 28, 2016

Ik draag echt maar zeer zeer zelden lip gloss. Toch vind ik het er bij anderen wel altijd ontzettend mooi uitzien. Van NYC ontving ik laatst één van hun liquid lipshine producten in de kleur Nude York City. Zoals de naam al zegt, een nude gloss. Lipgloss zorgt er vaak ook voor dat je lippen er wat voller uitzien dus ik was wel benieuwd!

De applicator van deze gloss vond ik best wel apart. Vaak je zie van die sponsjes zoals je ook bij concealer wel eens ziet maar deze is echt heel plat, lang en super flexibel. Ik moet zeggen dat ik dat best wel prettig vind werken. Je kunt er precies mee werken en het product is goed verdeeld zodat je alles gewoon egaal aan kunt brengen.

De gloss heeft een hele lichte nude tint erin. Toch is hij nog wel zo transparant dat je ermee weg zou komen wanneer je het over een gekleurde lipstick aanbrengt. Op de foto kun je het ook een klein beetje zien, maar er zitten hele hele kleine glitertjes in. Had van mij niet echt gehoeven, maar dit soort micro glitters zorgen er wel vaak voor dat je lippen groter lijken. Dat is dan weer wel een pluspuntje.

Hier heb ik het product op mijn lippen. Je ziet er niet heel veel van. Het geeft wel een beetje een glansje maar met vaseline of labello krijg ik wel een beetje hetzelfde effect. Hij is ook een beetje sticky, maar zeker niet op een vervelende manier. Met de gloss is op zich niks mis, hij blijft ook nog wel redelijk zitten (ongeveer 2-3 uur), maar ik ben gewoon überhaupt geen fan van lipgloss. Als ik glans wil breng ik wel een lipbalsem aan haha… Maar ach, groot pluspunt is wel dat dit product heel lekker ruikt! Een beetje vanille/toffee achtig.

Als je van een gloss houdt is dit op zich een prima product. Zeker niks mis mee maar ik word er nou niet echt heel warm of koud van. Je kunt hem kopen bij de Trekpleister of Kruidvat voor €2,99.