Review ♥ NYC shine in a minute nagellak

15 oktober 2016 Uit Door admin

juli 2, 2016

Ik heb al eens eerder geschreven over de lakjes van NYC. Toen was ik al heel erg lovend. Nu heb ik er weer drie leuke kleurtjes bij die ik ook weer aan jullie wilde laten zien. De lakjes uit de shine in a minute serie zouden snel moeten drogen, wat super ideaal is voor ongeduldige mensen zoals ik.

De drie nieuwe kleurtjes die ik heb zijn, 501 Romantic Lilac (lichte lila), 371 On Stage (donker paars) en 104 Glamorous Beige (nude). Best wel wat andere kleurtjes dan ik normaal zelf zou kopen, maar wel ontzettend mooi. De donkerpaarse heeft ook hele kleine zilveren glittertjes. De kleur die mij gelijk het meest aan sprak was Romantic Lilac.

371 On Stage is een hele donkerpaarse kleur met kleine zilveren glittertjes. Je ziet ze eigenlijk niet echt zitten, maar ze zorgen wel voor een grappig effect. Ik vind de kleur mooi maar op de een of andere manier kreeg ik deze lak, ondanks dat hij best donker is, niet heel egaal dekkend binnen twee laagjes. Dat was wel een beetje jammer…

Ik kan je alvast verklappen dat deze, 501 Romantic Lilac, mijn favoriet is van de drie. Het is een super lief licht kleurtje die gewoon hartstikke goed dekt met 2 laagjes. Echt een perfect zomer/lente kleurtje als je het mij vraagt! Ik heb hem nu al een aantal keren gedragen ben er super blij mee.

Ook 104 Glamorous Beige vind ik een heel mooi lakje. Hij is wat neutraler en kan eigenlijk altijd wel. Meestal draag ik toch wel echt een wat opvallendere kleur op mijn nagels, maar zo’n nude tint heeft ook zeker wel wat. Echt een prima lakje waarbij je weer maar twee laagjes nodig hebt. De enige opmerking die ik wel wil maken, is dat ik op de een of andere manier het idee heb dat hij wat koeler wordt van tint na een tijdje, maar dat kan ook aan mij liggen haha!

De lakjes drogen zoals beloofd lekker snel. Daar ben ik mega blij mee, want als ik ergens een hekel aan heb is het wel wachten tot mijn nagellak droog is. Ondanks dat hij niet echt beloofd lang te blijven zitten, doet hij dat wel bij mij. Zoals jullie misschien wel weten heb ik niet hele sterke nagels, maar deze lakjes blijven bij mij toch wel 3 dagen mooi zitten.

Je kunt de NYC shine in a minute lakjes kopen voor €2,49 per stuk bij Kruidvat of Trekpleister