Review ♥ P2 Full Color lipstick 150 & 170

15 oktober 2016 Uit Door admin

mei 17, 2016

Een paar weken geleden was ik in Duitsland en ik kon het echt niet laten om naar de DM te gaan. Ze hebben daar super veel leuke goedkope merken waaronder ook P2. P2 heeft het hele lip assortiment helemaal vernieuwd en er zaten een aantal mooie lipsticks tussen. Van mezelf mocht ik er twee meenemen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik koos voor lekker opvallende kleurtjes, leuk voor de lente!

Voor de lente en zomer was ik nog op zoek naar een aantal mooie felle kleurtjes. Mijn oog viel op de kleuren 150 announce your price (roze) en 170 obey my heart (oranje-rood). De huls hebben ze helemaal vernieuwd en zit nu in een strakke zwart glimmende verpakking. Ziet er vrij luxe uit. Zou je niet verwachten, aangezien je voor een lipstick slechts €2,25 betaalt.

De kleuren zijn dus heerlijk fel. De kleur 150 announce your price is echt een felle fuchsia kleur. Een beetje een mix tussen roze en paars met een rode ondertoon. De kleur 170 obey my heart is ook enorm in your face. Het is een felrode kleur net een sterke oranje ondertoon.

De pigmentatie van de lipstick was echt verbazingwekkend goed. Ze zijn heel romig, enorm fel en gepigmenteerd. De naam Full Color is zeker wel op zijn plek. De lipsticks voelen dus lekker zacht aan maar ondanks dat blijven ze wel gewoon mooi op hun plek. Je ziet op het einde van de swatch (rechts) dat het wat droger lijkt, maar laat je daar niet door afschrikken. Het valt in niets te vergelijken met hoe droog een matte lipstick is.

En dit is dan hoe de kleuren mij staan. Deze foto’s zijn nog van voor het mooi weer werd dus ik ben echt zo wit als het maar zijn kan. Dit soort felle kleuren staan me denk ik beter wanneer ik ietsie bruiner ben, maar nog steeds vind ik ze heel gaaf! Ik hou gewoon heel erg van opvallende lipsticks en deze passen dan ook helemaal in mijn straatje.

Ik ben heel erg te spreken over deze vernieuwde lipsticks. Ze blijven beter zitten dan de vorige en brengen ook fijner aan. De kleuren die ze hebben zijn ook ontzettend gaaf en ik baal er echt van dat P2 niet verkrijgbaar is in Nederland. Voor €2,25 krijg je echt een super goede lipstick die naar mijn mening niet onder doet voor een lipstick van MAC.