Review ♥ P2 Perfect Look lipliner raspberry & grape

15 oktober 2016 Uit Door admin

mei 21, 2016

Ik ben dol op opvallende lipsticks. Het kan alleen soms wel nog wat moeilijk zijn om te dragen. Als het gaat slijten ziet het er al snel raar uit en soms kun je er ook last van hebben dat de lipstick buiten je lip lijn gaat. Een lipliner is dan ideaal om ervoor te zorgen dat je lipstick langer en mooier blijft zitten. Toen ik bij het schap van P2 stond, zag ik een aantal super mooie lipliners waarvan ik er twee heb meegenomen.

De kleuren die ik heb meegenomen zijn 131 raspberry en 129 grape. Een mooi roze kleurtje en een beetje een rood/paarse kleur. Zeker voor dit soort opvallende kleuren is het wel handig om een lipliner te dragen. Ze kosten slechts €1,75 per stuk.

De lipliners hebben een hartstikke goed pigment. De roze (raspberry) glijdt heel gemakkelijk over je huid heen. Grape is op de een of andere manier iets droger, dat kun je ook wel goed op de swatch zien. De kleuren spreken me wel echt heel erg aan. Hele mooie kleurtjes, ook niet zo basic.

En hier kun je dan ook nog even zien hoe beide kleuren mij staan. Links zie je raspberry en rechts zie je grape. Grape is echt wel ultra mat en behoorlijk droog, maar wel heel gaaf! Raspberry is iets comfortabeler om te dragen. Ook een leuk en fris kleurtje, mooi voor deze tijd van het jaar.

Over de kwaliteit ben ik erg te spreken. Voor €1,75 verwacht je niet heel veel maar ik ben zeer positief verrast! Ze blijven super goed zitten (zo’n 4-6 uur), brengen goed en makkelijk aan en geven een mooie intense kleur. Zeker een aanrader om eens naar te kijken, mocht je een keer bij een DM drogist in de buurt zijn!